Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pepa Martinová, Karen Davisová – Batika

29. 9. 2016

batika.jpg

Módní doplňky, bytové dekorace * Snadné batikování v kuchyni * Podrobné návody * Množství vzorů a dekorací

 

BArevné potěšení, TIsíce variací, KAbelky, ubrusy, šátky, povlečení

 

Vytvořte si vlastní unikátní ručně barvenou módu a bytové doplňky. To vše jednoduchými technikami, které lehce zvládnete ve vlastní kuchyni. Batika se vrací na výsluní a opět přichází do módy – a to ve velikém stylu.

 

V tomto superpraktickém průvodci se dozvíte všechno, co o téhle efektní technice barvení potřebujete vědět.

 

Nejprve se naučíte základním krokům potřebným k tomu, aby se i naprostý začátečník mohl pustit do práce. Začneme výběrem vhodných látek, barviv a pracovních pomůcek. Pak se naučíme připravovat barvicí lázně, volit odstíny a design, a nezapomeneme ani na skládací a upínací techniky.

 

Díky ilustrovaným postupům snadno zvládnete všech 25 kreativních způsobů batikování. Bělení, stínování, klasické kruhy a mnoho dalšího.

 

Ke každé technice pak patří jeden batikovaný projekt, na kterém si ji vyzkoušíte, abyste nakonec získali originální módní kousek. Přesně takový nebude mít nikdo jiný.

 

Duhové šaty jako z pohádky, mramorovaný šátek, pruhovaná kabela přes rameno, pastelové povlaky na polštářky, pestrý ubrus… to je jen pár věcí z mnoha, které vám zkrášlí byt nebo přispějí k eleganci vašeho šatníku.

 

Formát 190 x 246 mm, brožovaná, fotograficky ilustrovaná

Překlad: Růžena Pokorná

128 stran, 329,- Kč

 

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×