Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lesley Stanfieldová - Pleteme květinové čtverce a jiné tvary

16. 9. 2013

pleteme-kvetinove-ctverce.jpg

Pletete a nebojíte se experimentovat? Tak neváhejte…
 
Kouzelná pokladnice pletených vzorů s květinovými motivy inspiruje každého k odvážným kreacím. Najdete tu vše, počínaje jednoduchými vzory pletenými diagonálně a konče geometrickými tvary pletenými v kruhových řadách. Při tvorbě jednotlivých modelů vystřídáte nejrůznější techniky, jako je např. vícebarevné pletení, plastické nebo krajkové vzory. Metody, které ovládáte, si určitě procvičíte k dokonalosti a navíc se naučíte i nové prvky.
 
Knihu ocení zejména ti milovníci pletení, kteří jsou neustále v pohybu. Stačí si jen sbalit nezbytné potřeby pro několik modelů a můžete plést při dojíždění do práce nebo na návštěvě u přátel. Až zhotovíte jednotlivé díly, celý výrobek ve volné chvíli rychle dokončíte.
 
Publikace obsahuje podrobný popis postupů pro všechny vzory včetně přehledných schémat u komplikovanějších modelů. Ty, kteří potřebují oprášit nebo vybrousit pletařské dovednosti, určitě potěší přehledná kapitola o technikách pletení a háčkování.
Pasáž o kreativních projektech má za cíl podnítit vaši fantazii, jak jednotlivé díly použít a kombinovat.
 
Formát 220 x 220 mm, brožovaná, barevně ilustrovaná
128 strany, cena 299,- Kč
 
-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×