Jdi na obsah Jdi na menu
 


Iva Musilová - Andílci

17. 11. 2015

andilci.jpg

Ozdoby, výtvory a nápady z tradičních materiálů

„Každý z nás jsme anděl s jedním křídlem. Abychom mohli létat, musíme se obejmout,“ říká slavný italský spisovatel Luciano De Crescendo. A autorka téhle knihy bere jeho slova vážně. Proto se rozhodla pozvat nám do života celou hromadu veselých andělíčků, aby nám to objímání šlo lépe.

A co je na nich nejlepší? Můžete si je vyrobit z toho, co máte zrovna po ruce, co najdete v lese, na pláži, nebo ve vlastní kuchyni. Pusťte se do tvorby ze šišek, ze špulky, z knoflíků, z mušliček, z koření nebo z těstovin, z vařečky, ze zátky, ale i ze zipů, z pohlednice nebo z kartonu od vajíček a mnoha dalších netradičních materiálů. Výsledek bude půvabný, práce zábavná a snadná.

U každého modelu najdete soupis potřeb a srozumitelné návody, doplněné barevnými fotografiemi. Hotoví andílci přinesou spoustu radosti dětem i dospělým. Pokud jde o andělíčky, zůstáváme přece všichni tak trochu dětmi, nemyslíte?

 

Formát 195 x 270 mm, brožovaná, barevně fotograficky ilustrována
64 strany, 149,- Kč

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×