Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky hlasování 1. kola ankety „Zlatá kniha 2010“ dopadly pro Fragment příznivě!

8. 6. 2010
Anketa  Zlatá kniha  2010, kterou organizuje Česká bibliografická databáze, probíhá na internetových stránkách www.cbdb.cz/zlata-kniha. Hlasování o nejoblíbenější knihu Čechů je dvoukolové a probíhá ve dvou kategoriích – nejoblíbenější kniha a neoblíbenější autor. První kolo skončilo koncem května a výsledkem je seznam 20 nejčastěji nominovaných, a tedy Čechy nejvíce preferovaných knih české i zahraniční tvorby a stejný počet oblíbených autorů.
 
Za povšimnutí stojí, že do užšího výběru postoupilo hned několik bestsellerových knižních titulů z produkce Nakladatelství Fragment.
 

Na základě výsledků hlasování 1. kola ankety Zlatá kniha mají u českých čtenářů velký úspěch zejména bestsellerové tituly z pera spisovatele Christopera Paoliniho. Jedná se o knihy z  edice Odkaz Dračích jezdců (Eragon, Brisingr). Velkému zájmu čtenářů se těší rovněž kniha z edice Upíří deníky (Temné shledání) autorky L. J. Smithové.  Těší nás, že mezi dvacítku nominovaných titulů patří i fantasy trilogie s názvem Poselství jednorožců, která je dílem nadějné mladé české spisovatelky Michaely Burdové. 

 

Obrazek

Aktuálně probíhá druhé kolo ankety, a to až do 15. července. O tom, která z nejčastěji zvolených knižních publikací se bude nakonec honosit titulem „nejoblíbenější kniha Čechů“ může rozhodnout každý, kdo bude hlasovat pro některého z favoritů tohoto short listu! Svůj hlas můžete dát pouze jedné knize a autorovi ze seznamu nominovaných titulů a autorů.
 

Tak neváhejte a hlasujte – vždyť zúčastnit se výběru nejlepší knihy roku přece stojí za to!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×