Jdi na obsah Jdi na menu
 


Upíří deníky bestsellerem i v Čechách!

23. 4. 2010
Bestseller Stmívání se skloňuje už nějaký čas, ale už půl roku se na knižním trhu rýsuje těžký soupeř. Upíří deníky bodují u českých čtenářů i v záplavě dalších knih s krvechtivými hrdiny.
 
Nakladatelství Fragment uvedlo první díly (PROBUZENÍ; SOUBOJ) na knižní trh v závěru loňského roku. Upíří horečka vzrostla tak rychle, že již v prosinci musel být první dotisk a začátkem letošního roku druhý. Další dva díly (TEMNÉ SHLEDÁNÍ; ZÁŠŤ) jsou v prodeji pouhé 3 měsíce a už se chystá další dotisk, přestože nakladatelství zvýšilo již prvotní náklad.
 
Velký zájem o celou upíří ságu je i na Slovensku, kde má nakladatelství Fragment pobočku. Tamní čtenáři hltají příběhy o středoškolské lásce mezi smrtelníky a vampýry rychleji než v Čechách a prodeje již přesahují u všech titulů hranici bestselleru.
Zájem o tento knižní hit jistě naroste i díky seriálu, který by se měl brzy objevit i v českém dabingu.
 
Ságu Upířích deníků doplní na podzim letošního roku pokračování s názvem Upíří deníky - Návrat. Začátkem roku 2011 se mohou všichni těšit na zatím poslední díl z této úspěšné série.

Více informací hledejte na www.upiri-deniky.cz

Obrazek   Obrazek   Obrazek

Obrazek

Anotace:
V dobách kvetoucí italské renesance se bratři Damon a Stefan Salvatore bezhlavě zamilovali do krásné mladé upírky Katherine. Ačkoli bylo její srdce dost velké pro oba, každý z nich ji chtěl mít jen pro sebe. Jejich nesmiřitelný souboj o Katherininu přízeň však vedl k její smrti, po které zůstali dva nesmrtelní, na smrt rozhádaní chlapci se zlomeným srdcem...Po několika staletích se má boj Damona a Stefana opakovat. V malém americkém městě se seznámí s krásnou a chlapci obletovanou studentkou Elen, jejíž podobnost s Katherine je neuvěřitelná....

 

 
Autor: L.J. Smith 
Přeložila: Lucie Shürerová
115x183mm, brož., 199 Kč  
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×