Jdi na obsah Jdi na menu
 


Upíří deníky - Na scénu vstupuje nová generace nemrtvých!

24. 10. 2009

V dobách kvetoucí italské renesance se bratři Damon a Stefan Salvatore bezhlavě zamilovali do krásné mladé upírky Katherine. Ačkoli bylo její srdce dost velké pro oba, každý z nich ji chtěl mít jen pro sebe. Jejich nesmiřitelný souboj o Katherininu přízeň však vedl k její smrti, po které zůstali dva nesmrtelní, na smrt rozhádaní chlapci se zlomeným srdcem...Po několika staletích se má boj Damona a Stefana opakovat. V malém americkém městě se seznámí s krásnou a chlapci obletovanou studentkou Elen, jejíž podobnost s Katherine je neuvěřitelná...

 

Smrtící milostný trojúhelník:

Elena: zlaté dítě, vůdčí typ, dívka, která může mít každého kluka, po kterém zatouží.

Stefan: zamyšlený a tajemný, zdá se, že je jediný, kdo může odolat Eleně, ale ve skutečnosti bojuje, aby ji ochránil před hrůzami, které ho pronásledují z minulosti.

Damon: sexy, nebezpečný a hnaný touhou pomstít se Stefanovi, bratrovi, který ho zradil. Odhodlaný získat Elenu, ochotný zabíjet aby ji ovládl.

 

 

ObrazekUpíří deníky – Probuzení (1. díl)
Všichni kluci touží po Eleně, ale ona chci jen Stefana. Je krásný, tajemný a donedávna jí ignoroval a vyhýbal se jí. Asi už ví proč. Má totiž děsivé tajemství, které znám jen ona!

Formát 115x183 mm, brož., 248 str., 199 Kč

Obrazek

Upíří deníky – Souboj (2. díl)
Co je ještě nebezpečnější než být zamilovaná do upíra? Když tě milují upíři dva. Stefan nevzdává boj s žízní po krvi a Damon se snaží získat Elenino srdce. Elena musí zachránit nesmrtelného ctitele, ale tím ohrozí svou smrtelnost. Jak dopadne tenhle souboj?

Formát 115x183 mm, brož., 232 str., 199 Kč

 

Více informací na www.fragment.cz nebo na www.upiri-deniky.cz

 

 

Obrazek

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×