Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přichází čtvrtý díl celosvětově úspěšné ságy o tajemném světě v PODZEMÍ!

13. 9. 2010
„Návrat z PODZEMÍ“ je název čtvrté části jedné z nejúspěšnějších sérií pro nadšené fanoušky fantasy literatury. Nakladatelství Fragment připravilo vydání tohoto světového bestselleru britských autorů Rodericka Gordona a Briana Williamse již na 21. září 2010!
 
Nedočkaví čtenáři se mohou těšit na další záhady a tajemství, která na ně čekají ve světě ukrytém hluboko v podzemí. Setkají se opět s hlavním hrdinou Willem Burrowsem a jeho přáteli. Will se dostává až do samotného centra Země a v patách jsou mu stále jeho pronásledovatelé. Na povrchu se zatím připravuje plán útoku na Styxe. Jak tento nebezpečný boj skončí?
 
Konec příběhu 4. dílu nechali autoři otevřený, takže je možné, že se nakonec dočkáme dalšího pokračování. Nyní je však čas zjistit, jaký bude „Návrat z PODZEMÍ“!
 
ObrazekAnotace:
Dobrodružství Willa Burrowse pokračuje!
V centru Země - ve světě, o jehož existenci nemá na Povrchu nikdo ani tušení, jde Willovi o život. Pronásledují ho nebezpeční Styxové. Jsou odhodláni jít za ním až na konec světa, jen aby získali zpět smrtící virus! Dokáže jim Will uniknout?
Jeho přítel Drake se chystá zaútočit na Styxe na povrchu. Povede však jeho odvážný plán k vítězství nebo k jisté smrti?
Jestli se domníváte, že jste na Povrchu v bezpečí, raději se znovu zamyslete!
 
 
Autor: Roderick Gordon a Brian Williams
Překlad: Dušek Zdík
 
152x228 mm, váz., 360 str. 449 Kč
Pro čtenáře od 11 let
 

Obrazek 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×