Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokračování bezkonkurenční fantasy ságy „PODZEMÍ“ míří do Čech.

12. 9. 2009

Obrazek

Volný pád do PODZEMÍ, tak se jmenuje 3. díl jedné z nejúspěšnějších edicí pro nadšené čtenáře fantasy románů.
 
Nakladatelství Fragment, které vydalo první dva díly (Ztracený svět v PODZEMÍ a Hlouběji do PODZEMÍ), uspokojí fanoušky tohoto světového bestselleru už 14. září.
 
Čtenáři se mohou těšit na ještě tajemnější pokračování, při kterém se opět potkají s hlavním hrdinou Willem a jeho kamarádem Chesterem. Po jejich pádu do propasti pokračuje jejich boj o přežití a vrcholí hledání ztraceného otce. I když na konci příběhu zůstávají dveře stále otevřené, protože autoři už horlivě pracují na 4. dílu.
Ale teď je čas na Volný pád do PODZEMÍ.
 
Anotace:
Záhadné PODZEMÍ odhaluje další hrozivá tajemství!
Bezprostředně po Calově smrti a pádu Willa s Chesterem a Elliottem do propasti zvané Průduch začíná další boj o přežití. Kromě tajemných dravých zvířat se musejí postavit Willovým nevlastním sestrám, které u sebe mají ampule se smrtícím virem určeným k vyhlazení Površáků. Dokáže Will toto nebezpečí odvrátit? A podaří se mu konečně nalézt svého otce?
 
Cesta ke středu Země a k zahradě druhého slunce pokračuje...
 
 
Autor: Roderick Gordon & Brian Williams
Překlad: Mgr. Dušek Zdík, PhD.
152x228mm, váz.,432 str., 449 Kč, 11+
 

Obrazek 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×