Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejdrsnější reality show světa míří do kin!

18. 8. 2011

Po Harrym Potterovi a Twilight sáze se mohou fanoušci fantasy těšit na další dávku napětí. Úspěšná knižní fantasy série americké spisovatelky Suzanne Collinsové s názvem HUNGER GAMES se dočkala filmového zpracování! Premiéra filmu je pro Českou republiku naplánována na březen 2012!

 

nepojmenovany-1.jpgHunger Games je napínavý příběh dobrodružství, útlaku a romantiky.

V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udržuje kláním Hunger Games – zvrácenou televizní reality show, ve které každoročně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje nedobrovolně bojují o život. Šestnáctiletá Katniss chce zachránit svou sestru, která byla vylosována, a nabídne svou účast dobrovolně. Do hry o přežití se přidávají i lidskost a láska…

 

Natáčení prvního dílu knižního zpracování Hunger Games – Aréna smrti probíhá ve Spojených státech pod ostražitým dohledem autorky Suzanne Collinsové. Režii má na starosti Gary Ross.

 

V hlavních rolích se objeví Jennifer Lawrenceová (Katniss Everdeenová), Josh Hutcherson (Peeta Mellark) a Liam Hemsworth (Gale Hawthorne). Ve filmu se objeví ale i taková jména jako Elizabeth Banksová (Effie Trinketová), Lenny Kravitz (Cinna), Woody Harrelson (Haymitch Abernathy) nebo Donald Sutherland (prezident Snow). Kompletní filmové obsazení naleznete na stránkách www.hunger-games.cz.

 

nepojmenovany-2.jpg

 

 

145x210 mm, brož., 349 Kč

Podrobnější informace o knihách naleznete na www.hunger-games.cz

 

O nakladatelství Fragment

 

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2 000 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 19 mil. kusů výtisků. V roce 2010 Nakladatelství Fragment vydalo 221 knižních novinek a podobně tomu bude i v letošním roce. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2010 bylo uskutečněno celkem 400 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2010 představil stále rostoucí slovenský Fragment 139 knižních novinek.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×