Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letošní podzim bude nabitý novinkami ze světa fantazie

3. 8. 2010
Podzim je již tradičně vydavatelsky silné období. Nakladatelství Fragment vám i letos přináší celou řadu pokračování populárních knižních sérií. Tisíce čtenářů jistě potěší, že na knihkupecké pulty přichází nové vydání oblíbené dračí série s atraktivním bonusem, dobrodružství bájného hrdiny, strhující tetralogie z podzemí, nová původní česká fantasy novinka o čarovné zemi elfů, napínavý osud hlavní hrdinky v pokračování Hladových her nebo romantika v podobě nového dílu oblíbené upíří ságy.
 
ObrazekEdice Odkaz Dračích jezdců se stala okamžitě pObrazeko svém vydání bestsellerem. Příběhy Eragona a jeho dračice Safiry uchvátily miliony lidí na celém světě a čeští čtenáři nejsou výjimkou. Po úspěchu tří knih v pevné vazbě vydává Nakladatelství Fragment tyto knihy i v brožovaném vydání. Začátkem října tak přibude k titulům Eragon a Eldest i Brisingr. Bonusem, na který se mohou čtenáři těšit, je kapitola ze 4. připravovaného dílu dračího příběhu z pera Christophera Paoliniho. Navíc bude možné zakoupit tyto tři díly z edice Odkaz Dračích jezdců v dárkovém boxu. Současně je pro fanoušky připravena také kniha s názvem Průvodce po Alagaësii, ve které se čtenářům představí jednotlivé národy a místa ze země Dračích jezdců.

Obrazek

 

 
ObrazekV září na čtenáře čekají hned tři knižní lahůdky. Už prvního září vychází třetí díl série Percy Jackson. Pod názvem Prokletí Titánů přinese pokračování příběhu o chlapci, který je synem boha Poseidona. Příběhy Ricka Riordana, čerpající z antické mytologie, si dokázaly ve vzácné shodě najít přízeň čtenářů i literárních kritiků.
 
1. září se dočkáme také vydání prvního dílu nové fantasyObrazek série Křišťály moci od mladé české spisovatelky Michaely Burdové. První kniha této ságy, jejíž děj se bude odehrávat v čarovné zemi elfů, nese název Zrada temného elfa. Temní a bílí elfové se dávají do boje o sedm křišťálů moci, jejichž prostřednictvím je možné ovládnout celý svět. Podle proroctví může křišťály najít a získat pouze obyčejná venkovská dívka Neilin, která však o svém poslání nic netuší.
 
ObrazekO několik dní později, koncem září, vstoupí na knižní trh závěrečný díl série o podzemním světě s názvem Návrat z PODZEMÍ. Pozoruhodný příběh tajemného světa, který náhodně objeví mladý hrdina se svým otcem pod současným Londýnem, je bravurním literárním dílem dvojice britských autorů Rodericka Gordona a Briana Williamse. Knihu zaručeně neodložíte, dokud nedočtete poslední stránku!
 Obrazek
Již 1. října budou mít čtenáři možnost sledovat další pohnuté osudy Katniss a Peety, kterým se díky aktu vzdoru podařilo dosáhnout vítězství v drsné reality show – Hladových hrách. Můžeme zaručit, že druhý díl Hunger Games s podtitulem Vražedná pomsta nebude o nic méně napínavý, než byl ten první.
 
ObrazekKoncem října se mohou zejména čtenářky těšit na páté pokračování romantické ságy Upíří Deníky. Temné síly se stále nechtějí vzdát a nedají Eleně a Stefanovi čas vychutnat si znovu nabytou radost ze života. Zda se hlavním hrdinům podaří ubránit silám temnot, zjistíte v knize s názvem Návrat. Současně budou mít čtenáři možnost zakoupit komplet 1.–4. díluObrazek Upířích deníků s pevnou vazbou ve skvělém dárkovém balení.
Žánr fantasy literatury pro děti a mládež je pro Nakladatelství Fragment klíčový. Právě proto je kladen důraz na pečlivý výběr kvalitních titulů, které jistě přispějí k obohacení podzimního a předvánočního knižního trhu.
 
 
 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×