Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zmizelá - Gillian Flynnová

18. 2. 2014

0036174-zmizela.jpg

Zdálo se to jako ideální manželství. Zdání ale může vražedně klamat…

Amy Dunnová zmizela v den pátého výročí svatby. Nick, její muž, byl po sérii nalezených důkazů obviněn z vraždy své ženy. Nick prohlašuje, že nic nespáchal, Amyini přátelé a zápisky v jejím deníku tvrdí opak. Kdo má pravdu? Jak ji poznat? A pokud je Nick nevinný, kam se poděla Amy?

Psychothriller, který se stal kultem i fenoménem…

Nemilosrdně sžíravý kriminální román doslova uchvátil čtenáře nejen v USA, kde se stal druhou nejprodávanější knihou roku 2012 (více než dva miliony výtisků) a ani po roce od vydání neopustil první desítku bestsellerů The New York Times (beletrie) a amazon.com (thrillery). Filmovou verzi příběhu se chystá natočit režisér David Fincher (Klub rváčů, Sedm, Muži, kteří nenávidí ženy).
 
GILLIAN FLYNNOVÁ vydala tři romány s kriminální zápletkou, jež dobyly přední příčky žebříčku bestsellerů New York Times – po Ostrých předmětech (2006) a Temných koutech (2009) přišla v roce 2012 Zmizelá (Gone Girl), která tomuto žebříčku několik týdnů vévodila. Bývalá novinářka a kritička píšící pro Entertainment Weekly žije v Chicagu s manželem a synem, její knihy vycházejí ve 42 zemích. Vydala Euromedia Group k.s., Knižní klub.
 
-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×