Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomio Okamura sní svůj český sen!

31. 3. 2010

ObrazekUž několik let se setkáváme s tváří člověka, který vstoupil do našeho povědomí jako zástupce cestovních kanceláří radící spoluobčanům, jak se nenechat „napálit“ při svých cestách do zahraničí. Dnes patří k nejznámějším mediálním tvářím a nikdo se vlastně ani nediví.

Kdo ale ve skutečnosti je Tomio Okamura? Úspěšný podnikatel? Mluvčí a majitel cestovní kanceláře? Vše dohromady a ještě více? Odkud přišel? Jaké měl dětství? Jaký má vliv na současné dění nejen v cestovním ruchu?


Odpovědi na tyto a další otázky vám dá Tomio sám ve své autobiografii, která vychází již 5. dubna.

Konečně budete mít možnost přečíst si o cestě na výsluní českého showbussinesu a udělat si nezkreslený názor na muže, který žije svůj český sen.


Anotace:
Znáte ho jako toho „českého Japonce, co zastupuje ty cestovky“.

Jmenuje se Tomio Okamura a už si všichni zvykli, že vystupuje v reality show, jindy diskutuje s předsedou vlády a často komentuje ekonomické události.

Málokdo se ptá: „Kde se tu ten kluk vzal a co ho dostalo před televizní kamery?“Tento příběh nechce zvýšit popularitu Tomia Okamury, ale vysvětlit, proč a jak se tu objevil.

Tento příběh je o Asiatovi, který začínal od nuly a svým vystupováním a pílí se dopracoval k úspěchu a uznání.

Je to příběh i o naší zemi, ve které se Tomio potýkal nejen s provinční malostí, ale také se zločinným chováním malých podvodníčků i velkých ministrů.

Tomio Okamura není geniálně talentovaný, není ani nadprůměrně vzdělaný a neměl nikdy žádné konexe.

Vytrvalost, pracovitost, poctivost jsou jeho talentem, který v sobě může objevit každý z nás…


Tento příběh začíná…

 

Autor: Jaroslav Novák Večerníček, Tomio Okamura
165x235mm, váz., 112 str., 249 Kč

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×