Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomio Okamura – Umění vládnout

11. 5. 2011

bez-nazvu-1.jpg

Tomio Okamura v knize Umění vládnout vyjadřuje svůj názor na naší společnost, na současnost, zamýšlí se nad aktuálními problémy z nejrůznějších oblastí a nabízí konkrétní vize, kam by naše země měla v zásadních oblastech směřovat.
 
Jaký je problém politiků dnešní doby? Jak získat hlasy voličů. Bohaté strany najímají experty na marketing a public relation, platí drahé zahraniční reklamní agentury s jediným cílem - získat hlasy a jejich pomocí i politickou moc. Z toho plyne zásadní problém politiky dnešní doby: Politika směřuje k získání moci. Nikoli k jejímu nejlepšímu využití. Politici nemají vize, nemají ideje, krom jediné - vyhrát volby a sestavit vládu. Nejsem politik ani politolog. Ale jsem občan země, která je moje vlast. Země, kterou i moji předkové pomáhali budovat, umírali za ni nebo trpěli v nacistických a komunistických kriminálech. To neznamená právo, znamená to povinnost zapojit se v rámci možností do veřejného dění, do práce pro naši zem. V téhle knize chci představit svůj pohled na společnost a směr, kterým by se měla ubírat. Politika není nic špinavého. Špinavý může být jen politik, politika sama je správa věcí veřejných a měla by být odpovědností každého z nás.
 
Napravo? Nalevo? Dopředu!
Buďme politicky nekorektní!
Proč by měli být politici ministry?
Jsme připraveni na globální katastrofy? Naše heslo? Vždy nepřipraven!
 
Radujme se ze své země. Naše země je a bude taková, jako jsme my. Když budeme k sobě poctiví, milí, pak bezesporu milá a poctivá bude i naše země.
 
Lidé, co mají nedoložené miliony z čachrů se státními zakázkami, jsou na nejvyšších postech naší země.
 
Energetická doktrína: Zbavme se ropy. Z ropy žijí ruští generálové a muslimští teroristé.
Stávající EU je na obtíž, diskuze o euru je v současnosti zbytečná.
 
Odpovědnost za dějiny nese každý z nás.
 
Počet stran - 112, formát - 165x235 mm, váz., 249 Kč

-00000000000FRAGMENT.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×