Jdi na obsah Jdi na menu
 


Taylor Jenkins Reidová - Bez tebe napořád

14. 7. 2018

2.jpg

Romantika, která dojme i povzbudí…

 

„Slyšeli jste už o supernovách? Na obloze září nejvíc ze všeho, prudce explodují a pak rychle pohasínají. Ráda si představuju, že se mnou a Benem to bylo podobné… za krátkou dobu jsme prožili víc vášně než jiní lidé za celý život. “

 

Elsie Porterová je průměrná dvacátnice, které se přihodí něco, co do průměru rozhodně nepatří. Jednoho deštivého dne v New Yorku se vydá pro pizzu pro jednoho. Nečeká, že by se v obchodě s někým setkal… a už vůbec ne s někým tak okouzlujícím a atraktivním jako Ben Ross. Chemie mezi nimi je okamžitá a elektrizující. Ben nevydrží počkat ani dalších čtyřiadvacet hodin, aby ji pozval na rande. Během pár tydnů se do sebe oba po uši zamilují a v květnu se potají vezmou.

 

Jen devět dní poté srazi Bena na kole auto a on na místě umírá. Elsie slyší v bytě sirény, ale než se dostane dolů, Bena už odvéžejí v sanitce. V nemocnici pak musí čelit své neznámé tchyni Susan, ktera vůbec netuší, že se její syn oženil a že Elsie existuje.

Příběh Susanina uzdravováni se proplétá s Elsiinou a Benovou tragickou romancí. Přerušeno navždy je dojemnou připomínkou toho, že existuje víc než jeden šťastný konec.

 

289 Kč | pevná s přebalem | 256 stran | 140 x 210 mm

 

Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×