Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední víkend - Agatha Christie

3.jpg

Na ten zářijový víkend se charismatický londýnský lékař John Christow, utrmácený banálními neduhy svých snobských pacientek i věčnou bezradností uťápnuté manželky Gerdy, opravdu těšil. Vždyť pobyt na venkovském sídle Hollow sliboval kromě příjemné společnosti hostitelů též nádhernou a svěží přírodu. Jenže namísto vytouženého odpočinku na něj na okraji chladného bazénu čekal smrtící výstřel. Doktor Christow zemřel před očima své ženy, držící v ruce revolver, a se slovem „Henrietto“ na rtech. Hercule Poirot, jenž byl na Hollow pozván na oběd a stal se svědkem této podivné scény, ještě netuší, že se bude muset utkat s jedním z nejlepších protivníků, jaké kdy měl. Brzy však vycítí, že v tomto případě je všechno – tak nějak obráceně.

Detektivní román z roku 1946 s oblíbeným hrdinou, v českém prostředí dosud známý pod názvem Poslední víkend, vychází v novém překladu.

 Vydává Euromedia Group k.s., Knižní klub

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×