Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mark Watson - Jedenáct

8. 10. 2012

0035198-jedenact.jpg

JEDEN OKAMŽIK – JEDENÁCT ŽIVOTŮ – BEZPOČET DŮSLEDKŮ
Chris Cotswold utíká před svou minulostí. Z Austrálie, kde prožil dětství, dospívání i první léta dospělosti odjede do Londýna, změní si jméno na Xavier Ireland a vezme práci poskoka v nočním rozhlasovém vysílání. Takové uspořádání mu velice dobře umožňuje vyhýbat se lidem, nenavazovat žádné hlubší vztahy a nezasahovat nikomu do života. Pak to Xavierovi ale jednou nedá a okomentuje příchozí telefonát. Postupně si vymění místo s koktavým kolegou a začne radit nespavcům, co si mají počít se svými problémy. Navíc jeden jeho čin, nebo spíš to, co neudělá, spustí řetězec událostí, které ovlivní životy jedenácti lidí a vrátí se k němu jako bumerang… Mezitím ho ale jeho potrhlý kolega ho přemluví, aby s ním šel na rychloseznamovací večírek. Když mu jedna z přítomných o sobě prozradí, že pracuje jako uklízečka, Xavier si uvědomí, že jeho staromládenecký byt dosáhl stadia značné zanedbanosti. A tak kromě jednoho nepříliš vydařeného rande je výsledkem večírku upovídaná uklízečka Pippa, která k němu vpadne jako uragán. Změní jeho byt tak, že vypadá jako nový, ale podobný vliv má i na Xaviera, který tak po letech začíná vycházet ze své ulity.
Jedenáct je citlivý vhled do lidské duše prodchnutý jemným humorem. Vypráví o životních paradoxech, o důsledcích našich činů, o ztrátách a nálezech a v neposlední řadě i o lásce.
Vydala Euromedia Group k.s., Knižní klub
Koupíte na www.bux.cz a v knihkupectví.

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×