Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jana LeBlanc - Zápisník radosti - 365 tipů, jak mít a dělat radost každý den

20. 11. 2016

950x60-ostrov-knih-list.jpg

Zapište si své každodenní radosti, ať máte na co vzpomínat!

Co vám dnes udělalo radost? Poznamenejte si to do svého Zápisníku radosti. Tohle není diář, který s sebou máte nosit v kabelce a plnit povinnostmi. Je to zápisník, do kterého si máte napsat, co vás potěšilo – pochvala, která vás zahřála u srdce, povedené tvarohové knedlíky, které jste uvařila, písničky, které nemůžete dostat z hlavy. Navíc v něm najdete tři sta šedesát pět tipů, které vás povzbudí, inspirují a pomohou proměnit zdánlivě běžný den v jedinečný. Nebo otázek, díky nimž se o sobě možná dozvíte i něco překvapivého.

Zápisník je dílem novinářky Jany LeBlanc a vychází v krásné grafické úpravě ilustrátorky Martiny Pavlové. Ať z něj máte radost! Skvělý dárek pro každého!

Ilustrace Martina Pavlová
299 Kč | pevná bez přebalu | 408 stran | 130 x 185 mm

JANA LEBLANC odmalička chtěla psát a dnes se živí jako novinářka na volné noze. Její články najdete v časopisech Moje psychologie, Žena a život, Cosmopolitan, Dieta a na blogu www.comiudelaloradost. cz. Má ráda knihy, běh, cappuccino, cizí jazyky, nohy v teple a milion dalších drobností, které jí dělají radost.

Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×