Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hausdorf Hartwig - Když si bohové hrají na Boha

8. 6. 2011

34309-kdyz-si-bohove-hraji-na-boha.jpg

Gigantický experiment Země začal už před miliony let a jeho výsledkem je lidstvo samo. Autor pátral na celém světě po stopách bytostí, jejichž skutky ovlivňují veškerý náš život. Jsou to „bohové“, kteří si odnepaměti hrají na Boha – a jejich hra pokračuje i dnes! Pro nás všechny je tudíž neodmyslitelnou nutností naprosto nový pohled na svět, ve kterém se zrcadlí šokující záblesky fantastické reality.
 
Autor:
Hartwig Hausdorf, ročník 1955, se už více než pětadvacet let věnuje mimozemským fenoménům a patří k nejznámějším světovým záhadologům. Věhlas získal především jako objevitel bájemi opředených čínských pyramid, kdy jako první cizinec získal povolení ke vstupu do tamní zakázané oblasti. Jeho knihy byly přeloženy do více než 16 jazyků. Je známý i v USA, kde je jeho jméno od roku 2004  uváděno v příručce Who in the World.
Euromedia Group vydala jeho knihy Návrat draků, Bizarní skutečnosti, Ne z tohoto světa, Bílá pyramida a Nepochopitelná setkání.
 
Knižní klub
 
-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×