Jdi na obsah Jdi na menu
 


Francouzi nedrží dietu - Dr. Will Clover

francouzi-obalka.jpg

Do našich končin přichází Dr. Will Clover se svým bestsellerem Francouzi nedrží dietu. Je to neuvěřitelné, ale Francouzi porušují každé jedno pravidlo týkající se zdravého stravování, a přesto nebojují s nadváhou. Pokud upravíte své stravování podle jejich vzoru, pochopíte, že hubnutí není jaderná fyzika – opravdu to může jít lehce. Francouzi jedí pouze organické výrobky, zatímco nízkotučným produktům ani ztuženým tukům nevěří. Dr. Clover, americký lékař, jenž jistý čas ve Francii žil a pracoval, je spolu se svou rodinou živým příkladem, že to funguje.

Zakázaná jídla, vítejte zpátky!
Kvalitní potraviny jako máslo, sýr, chléb a čokoláda jsou zdravými jídly, které drží hlad v šachu, a vy byste se jim neměli vyhýbat.

Jezte víc, jezte častěji!
Pokrmy si pak nejenom víc vychutnáte, ale zároveň jednodušeji zhubnete. Klidně si ještě můžete přidat!
 
Nenávidíte cvičení?
To ale taky není zapotřebí, když se snažíte zhubnout. K tomu, abyste vyřešili svůj problém s nadváhou, vám mnohem víc pomůže relaxace. Je to přece především o vašem přístupu, o mysli – nebýt ve stresu.

Je vědecky dokázané, že program Dr. Clowera redukuje hmotnost a snižuje cholesterol. Ukáže vám, jak žít na francouzský způsob a zůstat štíhlí a zdraví, a přitom se nemuset vzdát žádného z těch jídel, které vám tolik chutnají.

Dr. Will Clower je tvůrcem programu Cesta ke zdravému hubnutí a autorem publikace Klam zvaný tuk. Zjistil, že kvalitní přírodní potraviny jsme v naší běžné stravě do značné míry nahradili různými polotovary. Ty jsou plné konzervačních látek a přísad, populárně označovaných jako nízkotučné a nízkosacharidové zdravé potravy, které však lidské tělo nedokáže dost dobře zpracovat, což způsobuje přibývání na váze.

Francouzi jsou bez námahy štíhlí a zdraví, protože jedí vydatná bohatá jídla a jejich přístup k životu je klidný a neuspěchaný – proč bychom nemohli dělat to samé? Dr. Will Clower nám předkládá srozumitelný program pozůstávající z desíti jednoduchých kroků včetně receptů na vynikající jídla, aby se francouzský životní styl stal součástí naší každodenní rutiny.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×