Jdi na obsah Jdi na menu
 


Emma Chaseová - Zaskočený

18. 4. 2015

2f.jpg

Pikantní pokračování Zapleteného aneb Když lehkovážný potká rozumnou, může ho láska trochu zaskočit…

Na světě existují dva druhy lidí. Ti, kteří dvakrát měří, a ti, kteří rovnou řežou. Já jsem vždycky přeměřovala. Bývala jsem opatrná a ráda jsem si všechno nejdřív naplánovala. To se změnilo, když jsem potkala Drewa Evanse. Byl neodbytný. Byl si tolik jistý sám sebou – i mnou. Ovšem ne každá love story má šťastný konec. Mysleli jste si, že Drew a já odcváláme vstříc západu slunce? Vítejte v klubu. Teď se musím rozhodnout a jde o nejdůležitější volbu v mém životě. Drew už si vybral – vlastně se snažil rozhodnout za nás oba. Jenže to není můj styl, jak víte. Proto jsem se vrátila do Greenville. Sama. Tedy, ne tak docela... Došlo mi totiž, že zvyk je železná košile a že se někdy musíte vrátit na začátek, abyste mohli jít dál.

EMMA CHASEOVÁ je ve dne oddaná manželka a matka dvou dětí. V noci však hotový klávesnicový křižník! Odhodlaně proplouvá mořem pozdních hodin, aby vdechla život svým barvitým postavám a dodala jiskru jejich nekonečnému handrkování. Úspěch romantické komedie Zapletený považuje za splnění svých nejdivočejších snů.

Přeložila Jana Montorio Doležalová
229 Kč | vázaná bez přebalu | 208 stran | 140 x 210 mm

Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×