Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cheryl T. Cohen Greeneová - Intimní život

intimni-zivot.jpg

Zpověď sexuální terapeutky, která místo slovem léčí vlastním tělem…
 
Předloha filmu Sezení, vítěze Sundance festivalu z roku 2012. Film českému divákovi přináší společnost BONTONFILM!
 
Když pravdivý příběh Cheryl T. Cohen Greeneové spatřil světlo světa, zaznělo na jeho adresu množství nadšených výroků. Ale, jako by kniha jejich autorům doslova vyrazila dech, vyjadřovali své emoce většinou stručně: Vášnivé! Srdcervoucí. Radostné! Obdivuhodné. Něžné i peprné. Vzrušující. Hluboce lidské…
 
A měli naprostou pravdu, autobiografické vyprávění o životě náhradní partnerky právě takovéhle vskutku je. Příběh ženy, která pomáhá lidem překonávat sexuální problémy tak, že je učí příslušným dovednostem v praxi.
 
Cheryl nás seznamuje nejen se svými názory, ale svěřuje se i s příhodami svého dětství a dospívání, které ji formovaly, stejně jako se zkušenostmi s vlastní těžkou nemocí.
Zejména však upřímným a přímočarým stylem bez falešného studu vzpomíná na klienty, kterým za svoji dlouhou kariéru pomohla nejen k větší sebedůvěře, ale i ke šťastnějšímu a plnějšímu milostnému životu.
 
Ať už je to nanejvýš emotivní příběh zcela ochrnutého mladého muže, který s ní zažil své první milování, vyprávění o sedmdesátiletém panici, nebo o dámě, která se ve svých čtyřiaosmdesáti letech vydala do sexshopu, všechny naléhavě hovoří o touze každého člověka po štěstí a lásce.
 
Ve filmu inspirovaném touto nanejvýš zajímavou profesionální dráhou, nazvaném podle schůzek s klienty prostě Sezení, uvidíme v hlavní roli charismatickou Helen Huntovou. Sugestivní výkony podali také John Hawkes a William H. Macy.
 
Helen Huntová byla za roli terapeutky nominována na Oscara za rok 2012.
 
Formát 129 x 206 mm, vázaná s přebalem
288 stran, 299,- Kč

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×