Jdi na obsah Jdi na menu
 


Byrne Rhonda - MOC

16. 9. 2011

34912-moc.jpg

Rhonda Byrneová má jediný cíl: radost pro miliardy.
Svou cestu zahájila filmem Tajemství, který viděly miliony osob po celém světě. Následovala kniha Tajemství, celosvětový bestseller, který je nyní dostupný ve čtyřiceti šesti jazycích.
Nyní s Mocí pokračuje Rhonda Byrneová ve své převratné práci a odhaluje nejmocnější sílu vesmíru.
 
Jste předurčeni vést úžasný život!
 
V této knize vám chci ukázat cestu k tomuto úžasnému životu. Objevíte toho o životě tolik –  a všechno dobré. Ba dokonce lepší než dobré. Fenomenální!
 
Život je mnohem snazší, než si myslíte, a jakmile pochopíte, jak funguje a jakou moc v sobě máte, budete zažívat zázrak života v jeho plnosti – a pak budete mít život opravdu úžasný!
 
Nechť tedy zázrak vašeho života započne.
- z knihy Moc
 
Toto je učebnice největší síly ve vesmíru – díky moci budete mít všechno, co chcete.
Bez ní byste se nenarodili. Bez ní by na planetě nebyl jediný člověk. Každý objev, vynález a stvoření z ní vychází. Dokonalé zdraví, neuvěřitelné vztahy, kariéra, kterou budete milovat, život plný štěstí, peníze, které potřebujete, abyste mohli existovat, dělat a vlastnit všechno, co chcete, to vše vychází z moci.
 
Život vašich snů vám byl odjakživa blíž, než jste si uvědomovali, protože moc – mít všechno dobro života – se skrývá přímo ve vás.
 
Abyste mohli cokoli vytvořit, cokoli změnit, stačí vám k tomu jediné…
MOC.
 
Vydala Euromedia Group k.s., Ikar
Koupíte u všech dobrých knihkupců a na www.bux.cz
 
-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×