Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anthony William - Mystický léčitel: Štítná žláza a její léčba

1.jpg

Pravda o vzniku chronických onemocnění štítné žlázy a nová cesta ke zdraví

Od autora bestsellerů Mystický léčitel a Mystický léčitel: Léčivá síla ovoce a zeleniny

Stále více lidí všech věkových skupin slýchá, že za jejich únavu, přibírání na váze, problémy s pamětí, bolesti, nespavost a další zdravotní problémy může štítná žláza. A přestože lékařská věda věnuje této oblasti velkou pozornost, většina lidí se ani přes léčbu neuzdraví.

 

Zásadní pravda totiž zůstává skryta: skutečnou příčinou onemocnění není porucha činnosti štítné žlázy. Je naopak příznakem něčeho mnohem komplexnějšího: invazivního procesu v těle, který zodpovídá za symptomy připisované onemocnění štítné žlázy.

 

Mystický léčitel Anthony William uplatňuje v knize zcela nový přístup k epidemii nemocí štítné žlázy. Podrobně vysvětluje, jaký je pravý původ potíží, včetně toho, co se děje během zánětu a autoimunitního onemocnění. Doporučuje celou sadu řešení, s jejichž pomocí je možné štítnou žlázu uzdravit a získat zpět zdraví i vitalitu. Kniha obsahuje také lákavé a bohatě ilustrované recepty pro posílení štítné žlázy.

 

Anthony William se narodil s ojedinělou schopností komunikace s Duchem Nejvyššího, který mu poskytuje neobvykle přesné informace o zdraví ostatních, mnohdy předbíhající dobu. Díky nebývalé přesnosti diagnóz si získal důvěru a přízeň tisíců lidí, včetně slavných filmových, hudebních i sportovních hvězd a jiných osobností, kterým pomohl k uzdravení.

Anthony William má přes 2 miliony fanoušků na facebooku.

Více informací na www.medicalmedium.com.

 

 

Formát 170 x 240 mm, vázaná bez přebalu

Překlad: Eva Fuková

272 strany, 449,- Kč

 

 

 -0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×