Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svatopluk Kutěj - Říkanky pro prťata i školáky

30. 9. 2010

Obrazek

Knížka obsahuje 21 původních dosud nepublikovaných poetických říkanek o přírodě, zvířátkách a dětském světě.

Je určena pro děti v širším věkovém rozmezí 3 až 10 let, takže může provázet dítě po celý předškolní věk nebo poslouží zároveň různě starým sourozencům.

Pro nejmenší děti jsou krátké jednoduché říkanky, pro začínající školáky mají už říkanky příběh s pointou a poučením. To umožní rodičům vysvětlit dětem zábavnou formou některé otázky o přírodě, např. proč máme zoologické zahrady a kdo byl biblický Noe, jak se rodí kuřátka, co znamená koloběh vody v přírodě.

Díky přesnému rýmování a jednoduché slovní zásobě jsou pro děti říkanky snadno zapamatovatelné. Jak je už umí si mohou vyznačit přiloženou barevnou samolepkou na kvítečku u každé říkanky. Výše uvedené bylo ověřeno tříletou zkušeností s používáním říkanek u dětí z okolí autora.
Součástí říkanek je volná dětská vstupenka v hodnotě 100Kč do Westernového městečka Boskovice pro sezonu 2010/2011 (do 18ti let).
Doporučená cena 149Kč
Vydalo nakladatelství Miloš Palatka – ALMI
www.almi.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×