Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mládě, první rok života

4. 10. 2008

Obrazek

Vy, kdo jste o malinko dříve narození, si na takovéhle knížky možná vzpomenete. Bývaly plné barvotiskově růžových obrázku, tlusťoučkých miminek s mašlemi, dudlíčků a neposkvrněných kanýrků.
 
Do prázdných řádků se pak dopisovaly důležité údaje o narození potomstva, o jeho úspěších a pokrocích. Každopádně to ale mělo něco do sebe, a tak jsme se rozhodli v téhle tradici pokračovat. Jen na to jdeme malinko jinak, takže v naší knížce uvidíte spíš zmazané malé uličníky a umíněné roční slečny, než sladká děťátka. Ale ruku na srdce, nepřípomínají vám něco?
 
Pro trochu té příjemné nostalgie jsme místo novodobých vybrali mile starosvětské snímky minulých let, k nimž na volná místa samozřejmě přibudou vaše vlastní.
 
K tomu je v knize dost místa na soukromé poznámky a zápisky, takže nic nebrání tomu, aby ve vašem obývacím pokoji vzniklo geniální reportážní dílo.
 

Věřte, že za pár let se bez prohlížení téhle úžasné kroniky neobejde žádná rodinná oslava, a co teprve až dnešní mrňata vyrostou a té „staré knížky“ o mámě či tátovi se začnou dožadovat jejich děti…

Vydalo nakladatelství Metafora

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×