Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knižní bestseller Kuky se vrací + plyšový medvídek Kuky v limitované edici!!!

27. 7. 2010

Obrazek

Knižní divize Mladé fronty a. s. připravila na knižní pulty limitovanou edici výhodného balíčku „knižní bestseller Kuky se vrací + plyšový medvídek Kuky“. Balíček bude v prodeji od 1. srpna 2010. Exkluzivně ke koupi na novém e-shopu Mladé fronty www.kniha.cz a také např. v knihkupectvích sítě Neoluxor. Zvýhodněná cena balíčku je 459 Kč! MOC samostatné knihy je 299 Kč; minimální cena plyšového medvídka bude 249 Kč. Knihu podle stejnojmenného filmu napsal režisér Jan Svěrák, ilustracemi text doplnil autor výtvarné podoby filmu Jakub Dvorský. „Kuky se vrací“ zastupoval český film v hlavní soutěži mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Film zde získal Křišťálový glóbus jako zvláštní uznání hlavní poroty.
 
Nejoblíbenější hračkou šestiletého Ondry je plyšový Kuky. A právě toho mu maminka vyhodí do popelnice. Z Kukyho se totiž sype dřevitá vlna, a to není dobré pro Ondrovo astma. Večer před spaním si Ondra představuje, jak se Kuky touží vrátit domů a co pro to všechno musí podniknout ve světě lesních zvířat a bytostí, které, na rozdíl od něj, nejsou na mazlení zvyklé. A tak naivní dětská fantazie opřená o předškolní vědomosti a živená steskem po milované hračce spřádá dojemný a napínavý příběh o medvídkovi, který chtěl zůstat na poličce, ale musel se postavit na své plyšové nohy a stát se hrdinou. Kuky se vrací je autorovou knižní prvotinou.
 
Jan Svěrák, ilustrace Jakub Dvorský
Kuky se vrací
299 Kč | vázaná bez přebalu | 136 stran 165 x 220 mm
Vhodné pro čtenáře od 6 let
 
 

Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×