Jdi na obsah Jdi na menu
 


2 Příběhy z Měsíční říše: Cesta na Měsíc + Kletba Měsíčního údolí

11. 2. 2010

ObrazekCesta na Měsíc

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý.

Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství…

3…2…1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové.

Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace.

 


ObrazekKletba Měsíčního údolí

Pohádka Kletba Měsíčního údolí vznikla podle dětské knížky Elizabeth Goudgeové Malý bílý koníček z roku 1946, která inspirovala už britský seriál Moonacre (1994).

Napínavý osud odvážné třináctileté dívenky Marušky Marryweatherové, která po smrti rodičů odjíždí žít ke svému strýci Siru Benjamínovi do Měsíčního zámku.

Odhaluje temnou pravdu o prastaré kletbě, která již po staletí ničí Měsíční údolí. Zjistí, že je Měsíční princeznou a začíná pátrat po tom, co se před mnoha lety stalo s její předchůdkyní.

Jen ona jediná může zlomit prokletí a navrátit klid a štěstí celému Měsíčnímu údolí i jejím obyvatelům. Má čas pouze do příštího úplňku.

Maruška se s pomocí kouzelného jednorožce a lva vydává zachránit magický svět.


Vydal: INTERSONIC s.r.o.
www.intersonic.cz

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×