Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nektarinky s piškoty (od 6. měsíců)

29. 3. 2008

Suroviny:
nektarinky nebo broskve
dětské piškoty

Postup:
Nektarinky oloupeme a rozmixujeme společně s piškoty na kaši.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

RE: Hana

(Radůza, 30. 3. 2008 0:10)

Ten banán byl proto, že malý hodně přibíral a po banánu se zasytil a nepřibíral tolik. Mám kamarádku, která to dávala dětem také, a to nemáme stejného doktora a bydlíme od sebe cca 100km. Ale jak už jsem psala záleží na jedinci a navíc já nekojím, takže je to u mě zase něco jiného. ;o) Jinak i mě se hračky z dráček.cz moc líbí. Už jsem dětem objednala a nejvíc se těším na tu blešku s kousátkem pro naší malou. ;o)

A jinak samozřejmě dík za stránky,

(Hana, 29. 3. 2008 20:50)

jsou moc krásné, hlavně ty české hračky mně dostaly, já se čínských šmejdů hodně děsím a tady si určitě vyberu kvalitní věci.

nic proti....

(Hana, 29. 3. 2008 20:44)

ale banán od jednoho měsíce, není to fakt nějak brzo? Ale to je asi na zvážení každého, naše malá nedostávala do sedmi měsíců noc jiného než mateřské mléko, potom jako příkrm rýžovou a kukuřičou kaši z mateřského mléka s trochou glukopuru, teprve od asi devíti měsíců mrkvové a brokolicové pyré. Vzhledem k tomu, že se neví, na co dšti můžou být alergické, bych s různými příkrmy s vajíčky a lepkem radši počkala.

RE: Vlasta

(Radůza, 29. 3. 2008 14:01)

Recepty v oblasti dětské výživy publikované na těchto stránkách, mají pouze informativní charakter. Stravu je nejdříve nutno konzultovat s dětským lékařem. Jakékoli experimenty ze strany čtenářů jsou věcí úvahy čtenáře těchto stránek.

Dneska kdybych měla poslouchat vše co se kde píše nesměla bych svým dětem dát nic. Záleží na jednotlivcích a moje děti zrovna nektarinky s piškoty baštily až se jim dělaly boule za ušima ;o)

Jinak ještě k té výživě, mému synovi jsem dávala od 1 měsíce rozmixovaný banán. Všude říkají něco jiného a často je lepší řídit se vlastním rozumem. (Jo a ten banán jsme jedli na doporučení dětského lékaře.)

Prostě je to individuální. Proto je tu na stránkách upozornění, že recepty mají pouze informativní charakter a je nutno výživu konzultovat s lékařem.

Kojenecká strava

(Vlasta, 29. 3. 2008 10:46)

Ahoj, moc se mi líbí stránečky!
Jen tento recept bych nedala 6měsíčnímu dítěti. Piškoty až tak od 9-12m. a dráždivé ovoce jako jsou nektarinky bych minimálně spařila nebo spíš krátce podusila. Čerstvé broskve a nektarinky se doporučuje podávat až tak po 18m, někteří odborníci dokonce až od 2let.

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×