Jdi na obsah Jdi na menu
 


Série veslařských indoor závodů pro každého

18. 11. 2010

girlsingle_min.jpg

PRAHA – 1. ročník seriálu závodů ve veslování na trenažérech pro veřejnost, Suunto Indoor Rowing Série, bude probíhat od prosince do dubna ve Sportcentrech Evropská a Palmovka. Akce je určena všem aktivním lidem, kteří v zimní sezóně ocení trošku motivace navíc ke zdravému pohybu. Nabídne jim příležitost porovnat síly se svými přáteli, na dálku s výkony stovek lidí ve všech věkových kategoriích a hlavně sami se sebou. Na nejlepší čekají skvělé sporttestry Suunto, ostatní účastníci získají ceny od společnosti Henkel Cosmetics a dalších partnerů akce.
 
 c2_team_rowing_mini.jpg
Pořadatelem seriálu závodů je Concept Fitness, s.r.o., provozovatel skupinových lekcí cvičení na veslařských trenažérech. Pavel Šmolka z uvedené společnosti objasňuje, jak akce vznikla: „Na lekcích si každý přizpůsobuje intenzitu cvičení své kondici a cílům, protože jen takové cvičení přináší výsledky. Na veslařských trenažérech se ale dá také závodit a k tomu lidé nemají prakticky žádnou příležitost, protože tradiční Český pohár je určený pouze pro registrované veslaře. Suunto Indoor Rowing Série je proto naopak určena všem ostatním, kteří si při ní budou moci porovnat síly na 8 tratích – od sprintu na 500 metrů až po půlmaratón.“
 
 
Příležitost pro každého
 
veslovani2.jpgVítězkou a vítězem Suunto Indoor Rowing Série se může stát kdokoliv, klidně i nejstarší či nejmladší účastnice a účastník, protože dosažené výsledky budou přepočteny podle věku. Kromě individuálních tratí budou vypsány i závody smíšených dvojic a tříčlenných družstev. Průběh všech rozjížděk bude v grafickém zobrazení promítán, což dále zvýší motivaci účastníků a zajímavost pro ostatní. Připraven bude i program pro děti a další akce. První kolo seriálu bude zahájeno 4.12.2010 ve Sportcentru Evropská (www.sportcentrumevropska.cz), pokud by někomu tento termín nevyhovoval, druhá příležitost bude 17.12.2010 ve Sportcentru Palmovka (www.scpalmovka.cz).
 
Závodů se mohou zúčastnit i ti, kteří nemají prozatím s veslováním na trenažérech žádné zkušenosti. V obou sportcentrech se pro ně budou konat ukázkové lekce, kde jim instruktor vysvětlí principy veslování na trenažéru a nacvičí s nimi správnou techniku. Termíny ukázkových lekcí budou uvedeny na stránkách www.conceptfitness.cz, kde se také bude možné přihlásit k závodům.
 
(Po kliknutí na obrázek se obrázek otevře ve velkém rozlišení.)
 

nepojmenovany-1.jpg   nepojmenovany-2.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×