Jdi na obsah Jdi na menu
 


NEVIDITELNÉ KALHOTKY – HIT, KTERÝ MUSÍTE MÍT!

4. 11. 2010

WWW.CSTRING.CZ je nový mladý internetový obchod se spodním prádlem. Pilotním programem jsou zcela nové inovativní, tzv. „neviditelné“ kalhotky Cstring. Mají ohebný vnitřní rám, který se dokonale přizpůsobí Vašemu tělu. Jsou jedinečné nejen svou konstrukcí a jednoduchostí, ale i svou pohodlností a praktičností. Zepředu vypadají jako velmi sexy spodní prádlo, vzadu proužek připomínající tanga -a na bocích není vůbec nic! Jedná se bezpochyby o nejzajímavější módní trend letošního roku. Jsou ultra sexy, bezpečné a velmi pohodlné. Můžete je nosit pod Vaším oblíbeným oblečením: pod šaty, sukněmi, džínami... Do práce, i na nákupy, na pláž, na masáže i do solária... Jsou nabízeny ve třech kategoriích, takže si vybere určitě každý milovník kvalitního spodního prádla. V kombinaci s podprsenkou budete vlastnit úžasný komplet, ve kterém překvapíte svou drahou polovičku!

 

 nepojmenovany-1.jpg

Tyto kalhotky si za pár měsíců prodeje našly spousty spokojených zákazníků, kteří objevili tento úžasný „vynález“. Jsou oblíbené nejen v České Republice, ale také na Slovensku, kde tato móda zažívá boom a stává se pomalu hitem nejen letošního léta, ale hlavně vánočního trhu.
Nejste zvyklá nosit tanga? Necítíte se na to, abyste vyzkoušela tyto kalhotky? Nevadí! Můžeme Vám nabídnout jiný doplněk do Vaší ložnice. Ráda překvapujete svého partnera? Ráda zkoušíte nové módní prvky či trendy? Nebo si jen tak pohráváte s myšlenkou vžít se do jiné role? Do rolí, o kterých nemluvíte, ale lákají Vás? Dřímá ve Vás neobjevený herecký talent? Tak si v našem obchodě určitě vyberete. Sortiment sexy kostýmků se neustále rozšiřuje a doplňuje o nové a nové převleky. A hádejte čím partnera v čase Vánočním překvapíte?

nepojmenovany-2.jpg

Pokud si na herectví netroufáte a ráda uleháte v něčem pohodlném, tak přesně pro Vás máme sortiment sexy košilek. Bude se Vám dobře usínat a spát, ale také se v nich budete cítit pohodlně a Váš partner jistě ocení příjemný a kvalitní materiál.

nepojmenovany-3.jpg

Jste žena, která právě nevyšla z katalogu vyzáblých modelek? Chtěla byste se také hezky a pohodlně oblékat do Vaší ložnice? Pak jste na správné adrese. U nás najdete velký výběr košilek ve všech velikostech.
Vánoce jsou za dveřmi a společně s www.raduzyrecepty.com jsme pro Vás připravili soutěž o naše ceny. Losování je před Vánoci, takže pod stromečkem můžete najít krásný dárek z naší nabídky.
A pokud by se Vám nechtělo soutěžit, náš internetový obchod na toto období připravil pro naše zákazníky akce, které určitě zaujmou a pomůžou s výběrem Vánočních dárků.
Ať už jde o dárek při objednávce nad 1.000,- Kč či poštovné zdarma při objednávce nad 1.500,- Kč.
Takže neváhejte, navštivte www.cstring.cz a přesvědčte se na vlastní oči !!! 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

(Nikola, 3. 11. 2010 23:04)

Tak ty jsou boží!!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×