Jdi na obsah Jdi na menu
 


Video č. 1: Chutná a teplá večeře za půl hodiny? Pro Thermomix hračka

10. 7. 2013

 

V prvním videu se dozvíte, jak rychle a zdravě uvařit krůtí závitky plněné mrkví a špenátem s dušenou rýží, brokolicí a sýrovou omáčkou.
Stejně jako zkušený profesionál i vy s Thermomixem připravíte do 35 minut lehkou, chutnou večeři a vaše kuchyně přitom zůstane čistá. Multifunkční pomocník Thermomix vám nezabere místo větší než papír A4, a přesto v něm zvládnete cokoliv od pomazánek, salátů, nedělního oběda až po domácí chléb či zmrzlinu.
Pokud vám právě došla inspirace, vyzkoušejte náš recept na krůtí závitky plněné mrkví a špenátem s dušenou rýží, brokolicí a sýrovou omáčkou, uvařené v multifunkčním kuchyňském přístroji Thermomix. Maso navíc uvaříte v páře, vychutnáte si tak jeho zdravější podobu a jídlo vás zbytečně nezatíží.
S Thermomixem ušetříte nejen místo ve vaší kuchyni, ale i čas strávený vařením jednotlivých pokrmů a následným mytím nádobí. Ostatně podívejte se sami, jak se dá v Thermomixu servírovat oběd či večeře do 30 minut, a napište nám, jak se vám Thermomix líbí.
V dalším videu se můžete těšit na návod, jak upéct domácí chléb snadno a rychle.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×