Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zamilovaný dortík od Helenky

1. 5. 2009

 

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

omluva - pro paní Danu

(Helenka, 10. 6. 2009 15:24)

Omlouvám se - teď jsem mrkla do prvního příspěvku, tak na tenhle dortík jsem používala ještě práškové barvičky, ale už mám ty gelové, od té doby jsem pekla dva dortíky, také jsem je posílala Radůzečce na stránky (mám takový pocit, že ano), ale ještě tu nejsou, panenku Barbie a mašinku s vagónkama.

odpověď pro p. Danu

(Helenka, 10. 6. 2009 15:22)

Zdravím Vás paní Dano,
tak na tenhle dortík jsem prvně použila gelové barvičky, jsou přímo úúúžasné, objednávala jsem je přes internet, kdo je používá, říkal mi vždycky, že krémy anebo mandlovka nemají - jako po práškových barvách - takovou pachuť, když se té práškové barvy dá víc, aby byl sytější odstín. Když jsem dělávala z práškových barev, dala jsem malilinko vody, do toho trochu práškové barvy, rozmíchala lžičkou a pak přidala do krému.
Gelové barvičky mne opravdu nadchly.

Dotaz

(Dana, 5. 6. 2009 21:40)

DOBRÝ DEN JE TO NÁDHERA AŽ NESKUTEČNÉ. MŮŽETE MIPORADIT? TY PRÁŠKOVÉ BARVY ROZMÝCHÁTE V TROŠEVODY A PAK DÁTE DO FONDÁNU/ZELÉNÉ LÍSTEČKY A RŮŽIČKY/?
tuckova.dana@seznam.cz

odpověď pro p. Šárku

(Helenka, 4. 5. 2009 14:43)

Zdravím Vás paní Šárko,
krém dělám zásadně z pravého másla (žádné náhražky, ani máslo s rostlinným tukem, a pudink, buď vanilkový anebo banánový. Barvičky - bohužel - používám stále práškové, ráda bych vyzkoušela gelové, ovšem nenašla jsem žádnou kamennou prodejnu, kde bych je zakoupila a přes internet se musí koupit - co já jsem našla - velké množství zboží, tak jsem od toho zatím upustila. Přeji hodně štěstíčka při pečení a mnoho krásných dortíků!!

dokonalé!!!

(Šárka K., 3. 5. 2009 21:54)

Helenko to je nádhera!Velice jemný krásný dortík!Chtěla bych se zeptat,jaký používáte krém a barvičky?S pečením začínám, tak se stále učím :o). Děkuji. Hezký den

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×