Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zrelaxujte v NH Olomouc Congress

19. 12. 2010

panorama_den.jpg

Dolehla na vás novoroční únava nebo jen chcete na pár dní vypnout a odpočinout si od všech starostí? Ve čtyřhvězdičkovém superior  hotelu NH Olomouc Congress a přilehlém Omega centru zdraví a sportu můžete strávit „dámský víkend snů“. V Olomouci si můžete kromě relaxování a sportování také užít jedno z nejzajímavějších historických center v České republice.

 
Strávit prodloužený víkend v Olomouci může být velmi příjemná záležitost. Nově otevřený hotel NH Olomouc Congress, který mimo jiné získal ocenění Stavba roku 2010, nabízí jedinečnou regenerační & beauty zónu. V přilehlém Centru zdraví a sportu, které je s hotelem propojeno podzemním tunelem, takže nemusíte mít strach ani ze špatného počasí, si odpočinou i ty nejunavenější z nás. Využít můžete jak tenisových, squashových či badmintonových kurtů, tak samozřejmě fitness včetně aerobních skupinových aktivit. Nesmí chybět relaxační zóna s vířivou vanou, bazénem s protiproudem, finskou saunou nebo parní komorou. Aby byl odpočinek dokonalý, můžete se svěřit do rukou kreativních kadeřnic, které vaší svěží proměnu dokončí nebo profesionálních kosmetiček.   
 

_mg_1585.jpg

 

_mg_2424.jpg

 
Čtyřhvězdičkový hotel NH Olomouc Congress má 137 pokojů, tři apartmá a 10 konferenčních sálů. Pokoje jsou charakteristické svým soudobým designem, promyšleným rozvržením a silným důrazem na detail. Exkluzivní restaurace Sal de Mar představuje zcela novou formu tzv. vysoké gastronomie. Šéfkuchař, Petr Zuček, se pyšní praxí z londýnské restaurace oceněné dvěma hvězdičkami michelinských komisařů. České speciality a španělské tapas jsou servírovány společně s mezinárodní kuchyní. Carving, tj. vyřezávání z ovoce a zeleniny můžete obdivovat u Anny Strnadlové, která v hotelu působí coby cukrářka a nedávno získala zlatou medaili na světové kulinářské soutěži Expogast – Culinary World Cup 2010 za svoje vyřezávané dílo nazvané Pohádková fantazie.
 
Doprava:
Autem          z Prahy (2,75 hodiny), Brna (necelých 50 minut)
Vlakem          pendolino Praha – Olomouc (cca 2 hodiny)
 
Více informací na:
 
Hotel od ledna 2011 připravil speciální nabídku, kdy si hosté ubytovaní na tzv. executive patře mohou dokoupit balíček služeb do Omega  centra zdraví a sportu, kde mohou využívat fitness a mokrou zónu.
 
Výborná poloha hotelu, jen několik minut chůze od historického centra města, ho činí ještě atraktivnější pro turisty. Historii Olomouce tak mohou návštěvníci ocenit při pěší procházce. Olomouc byla moravskou metropolí do konce 17. století a i nyní stále zastává významnou roli jak v obchodě, tak i kultuře či správním řízení státu. Sloup nejsvětější trojice a katedrála svatého Václava jsou pouze dvě z několika pamětihodností, které stojí za to vidět a které jsou na seznamu UNESCO. Město kromě doteku historie nabízí i vibrující studentskou atmosféru.  
 
O NH Hoteles
NH Hoteles (www.nh-hotels.com) je třetí největší provozovatel tzv. byznys hotelů v Evropě. V současné době řetězec provozuje 398 hotelů s 60 605 lůžky v 25 zemích v Evropě, Americe a Africe. NH Hoteles má v současnosti rozestavěno 39 nových projektů, které nabídnou více než sedm tisíc pokojů.
 
NH Hoteles usiluje o vysokou kvalitu jak v poskytovaných službách, tak i ve vybavení hotelů, u kterých je velmi pozorně promýšlena dekorace s úmyslem potěšit všechny smysly a docílit tak plné spokojenosti hostů. NH Hoteles nabízí nejnovější technologie pro usnadnění jak práce, tak i odpočinku hostů.
Další prioritou řetězce jsou restaurace, které nabízejí prvotřídní kuchyni. Gastronomická hvězda a tvůrčí duch restaurace El Bulli, Ferran Adria, s řetězcem úzce spolupracuje a vytvořil pro něj dokonce nové koncepty „nhube“ a „Fast Good“, které v hotelnictví nemají obdobu a jsou celosvětově jedinečné.
 
NH Hoteles je zodpovědná společnost v turistickém průmyslu. Řetězec nabízí hotelové služby, které vycházejí vstříc jak interním, tak i externím partnerům v podnikání (zaměstnancům, klientům, akcionářům, dodavatelům nebo životnímu prostředí), místním komunitám a budoucím generacím se zaměřením na současné i budoucí potřeby a s maximálním důrazem na detail, efektivnost a udržitelný rozvoj.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×