Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZLATÝ ŠÁLEK S LIMETKOU A ZÁZVOREM

5. 9. 2012

Tradiční česká značka čaje Zlatý Šálek přináší novou osvěžující příchuť limetky s hřejivým zázvorem. Připravte sobě i dětem velký šálek posilňující dobroty a vyhněte se tak podzimním bacilům a virózám.

1.jpgPodle lidové moudrosti je zázvor považován za jeden z přírodních léků na prevenci chřipky a rýmy. Skvěle se doplňuje s osvěžující chutí citrusových plodů, které zjemňují silnou chuť zázvoru. Právě takovou kombinací se inspiruje nová příchuť Zlatý Šálek Limetka se zázvorem, která léčivý zázvor kombinuje s atraktivní limetkou s vysokým obsahem vitamínu C.
Nová příchuť Limetka se zázvorem má zlatavě žlutou barvu, voní po citrusu a zázvoru a má svěží, vyrovnanou příjemně nakyslou chuť. 
Limetka, stejně jako další citrusy, v sobě ukrývá velké množství vitamínů B, C a minerálních látek. Na rozdíl od citrónu ale není tak kyselá, proto se skvěle hodí do podzimního čaje. Po staletí je zázvor považován za prostředek, který podporuje trávení a je prevencí proti chřipce a nachlazení. Lidové léčitelství tvrdí, že zázvor může být také užíván jako afrodiziakum. Jeho nejvýraznější chuťovou složkou je olej obsahující aromatické látky. Právě ony dodávají zázvoru jeho typickou vůni.
2.jpgNová příchuť Zlatého Šálku vám rozhodně udělá radost v chladném podzimním počasí. Citrusový nádech nádherně provoní váš domov a hřejivá síla zázvoru zahřeje a povzbudí.
Zkuste nahradit limonády a sirupy šálkem čaje. Je to nenásilný a přitom účinný první krok na cestě ke zdravému životnímu stylu. Zlatý Šálek je distribuován v praktickém rodinném balení, díky kterému jednoduše připravíte velkou konvici plnou osvěžujícího nápoje pro celou rodinu.
V České republice jsou oblíbené zejména ovocné čaje, proto také tradiční česká značka přichází s ovocnou příchutí, která byla vyvinuta přesně podle3.jpg preferencí českých spotřebitelů tak, jak si většina z nás přeje. Zlatý Šálek je díky svému širokému portfoliu především ovocných ale i zelených, bylinných, rooibos a černých čajů čtvrtá nejprodávanější značka čajů na českém trhu (zdroj: AC Nielsen, duben 2011 – březen 2012).
Čaje Zlatý Šálek potěší nejen svěžími příchutěmi, ale i velice příznivou cenou. K dostání jsou v běžné síti obchodů a doporučená maloobchodní cena je 17,90 Kč. Celou řadu Zlatý Šálek snadno poznáte podle svěžích obalů se symbolem zlatého srdce.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×