Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlatý šálek plný červeného ovoce

6. 10. 2010
Pro milovníky sezónního ovoce připravil Zlatý šálek příjemné překvapení, rozšiřuje totiž svoji oblíbenou řadu čajů Zlatý šálek o novou příchuť červeného ovoce. V jednom hrnku se schází všechny oblíbené chutě červených plodů – brusinky, višně, maliny a jahody. S novou příchutí přichází i nový obal, který zaujme na první pohled srdíčkovým logem.
 
Zlatý šálek se srdcem na obalu
Nový tvar srdce byl vybrán příhodně, má symbolizovat lásku, se kterou byl vyroben a vřelost, kterou pocítíte s každým douškem čaje Zlatý šálek.
Spojení srdce a jasných červených barev vytváří z obalu jedinečný kousek, který vám na poličce určitě nezapadne.
 
Plná chuť červeného ovoceObrazek
Maliny a jahody patří tradičně k nejoblíbenějším příchutím, co se potravin vůbec týče. Jsou sladké, krásně červené a nepohrdnou jimi ani děti, ani dospělí. Zkrátka ideální příchuť ovocného čaje. Zlatý šálek se však rozhodl ozvláštnit novou příchuť a ke kombinaci malin a jahod přidal ještě višně a brusinky.
 
Výsledkem je příjemně sladkokyselá chuť čaje, která potěší jak milovníky čaje, tak i ty, kteří si dají čaj jen jednou za čas k snídani.
 
Zlatý šálek pro každého

Kladem čajů značky Zlatý šálek je nejen jejich kvalita, ale také nízká cena, čaje jsou k dostání velmi výhodně za 16,90 Kč v běžné síti maloobchodních prodejen.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×