Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZIMA JE TU! VYBAVTE SE VE FREEPORTU

24. 10. 2009

Blíží se zima a milovníci zimních sportů netrpělivě vyhlížejí první sněhové vločky. Také se těšíte, až vyrazíte na hory? Ovšem pořídit si takové vybavení na lyže nebo snowboard není zrovna levnou záležitostí. Pokud dáváte přednost příznivému poměru mezi cenou, kvalitou a módním designem, pak určitě navštivte prodejnu značky HANNAH v outletovém centru FREEPORT INERNATIONAL OUTLET. Potěší vás slevy 30-70% a jistě vás zaujme také nabídka ostatních 69 prodejen, ve kterých můžete pořídit nejlevnější značkovou módu v ČR.

 

A jak se obléknout při zimních sportech? Jako cibule!

Oblečení na hory by mělo splňovat několik základních funkcí. Chránit před větrem a venkovním počasím, vyrovnávat rozdíly mezi venkovní teplotou a teplotou našeho těla, musí být také komfortní na oblékání a samozřejmě musí dobře vypadat. Je nutné soustředit se na vnější materiály, střední vrstvu materiálu a vrstvu co přijde přímo na tělo. Technické vlastnosti oblečení jsou optimální, když se zkombinují do principu vrstev neboli tzv. cibulového efektu.

 

První vrstva: komfortní: tato vrstva se používá jako základní vrstva přímo na tělo, která odvádí tělesnou vlhkost rychle od těla a tím udržuje tělo v suchu.

 

Druhá vrstva: izolační vrstva: tato vrstva odvádí vlhkost z komfortní vrstvy a současně udržuje tělesné teplo. Jedná se o materiály z technických vláken, příjemného designu, objemných materiálů s velkým objemem vzduchu. Nejčastěji se používají materiály vyrobené ze syntetických vláken, která neabsorbují vlhkost, a proto díky menší absorpci vody si uchovávají dobré izolační vlastnosti. Kromě toho má syntetika oproti přírodním vláknům i větší schopnost transportu vlhkosti. Ve srovnání s přírodními izolačními materiály syntetické materiály mnohem rychleji schnou. Do této kategorie patří veškeré fleecové oblečení rozdílných gramáží a povrchových úprav.

 

Druhá a třetí vrstva: jedná se o novou kategorii outdoorového oblečení, která v sobě kombinuje vlastnosti izolační vrstvy a ochranné vrstvy. Musí být maximálně mechanicky odolná, dále odolná vůči větru, částečně nepromokavá a výborně prodyšná. Díky kombinaci vlastností různých vrstev vzniká oblečení, které je maximálně přizpůsobivé, dostatečně odolné, a tím pádem velice vhodné pro nejširší spektrum aktivit.

 

Třetí vrstva: ochranná vrstva: tato vrstva hraje klíčovou roli. Musí uchovávat izolační vrstvy pod sebou suché, aby se zabránilo nežádoucím ztrátám tepla. Musí být nepromokavá, aby zamezila přístupu vody z vnějšího prostředí a zároveň musí chránit izolační vrstvy před akumulací vlhkosti vzniklé pocením zevnitř. Proto se na vrchní vrstvu používají různé materiály s membránou – lamináty, zátěry a nebo s impregnací. Tyto materiály zabraňují proniknutí větru a vody do systému oblečení. Materiál této vrstvy je proto robustní a je opatřen vodoodpudivou úpravou.

 

NAŠE TIPY:

 

Obrazek

 

Dámská zimní bunda Blast
Stylově velice úspěšná membránová lyžařská bunda předchozí sezóny v nových barevných kombinacích. Membrána: Climatic ELEMENT +2L Výplň: Thermolite Micro (100%polyester)

 

Pánská zimní bunda Nightrider
Sofistikovaná lyžařská bunda vyrobená s použitím pokročilých technologií. Pro pokročilého lyžaře. M Membrána: Climatic ELEMENT +2L Výplň: Thermolite Micro (100%polyester)
Původní cena: 5.990,-
Outletová cena ve Freeportu: 3.490,-

Obrazek



Pánská zimní bunda Pharell
Membránový softshell model z expediční série, unikátní barva, výrazné dokorování
Původní cena: 5.990,-
Outletová cena ve Freeportu: 2.990,-

 

Pánské zimní kalhoty Steeper
Membránové expediční kalhoty
Původní cena: 4.990,-
Outletová cena ve Freeportu: 1.690,-

 

Obrazek



Dámská zimní bunda Marble
Dámská bunda do města i na sjezdovku Zátěr: Drypeak 3000 Výplň: Dura Therm (100%polyester) 
Původní cena: 2.890,-
Outletová cena ve Freeportu: 1.490,-

 

Obrazek



Pánská zimní vesta Blazer
Velice oblíbená zateplená vesta, ve které budeš vždy in. Výplň: Thermore, Ecodown XL (100%polyester) , Vnější materiál: 100% polyester Vnitřní materiál: 100% polyamide Zátěr Drypeak 3000
Původní cena: 1.690,-
Outletová cena ve Freeportu: 1.190,-

Obrazek

Dámská zimní bunda Martha
Slušivá dámská lyžařská bunda, oblíbená kvůli svému padnoucímu střihu. Zátěr: Drypeak 3000 , Výplň: Thermolite - micro Výplň: Dura Therm (100%polyester)
Původní cena: 4.690,-
Outletová cena ve Freeportu: 2.290,-

 

Kalhoty Sheila
Slušivé dámské lyžařské kalhoty, šikmé kapsy z boku, odepínací šle. Zátěr: Drypeak 3000 
Výplň: Dura Therm (100%polyester)
Původní cena: 1.890,-
Outletová cena ve Freeportu: 990,-

 

Rukavice Heli
Dámské lyžařské rukavice s regulací obvodu zápěstí na suchý zip. Drypeak 3000 
Původní cena: 490,-
Outletová cena ve Freeportu: 249,-

Obrazek

Dámské fleece bunda Tweak
Dámská Polartecová bunda designově sladěná s freeride kolekcí
Původní cena: 2.990,-
Outletová cena ve Freeportu: 990,-

 

Kde koupit: 
FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET
Chvalovice 196 – Hatě
669 02 Znojmo
www.freeport.cz

 

FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET je prvním outletovým centrem v ČR a je jedním z největších nákupních center svého druhu ve střední Evropě. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 70 obchodech. Nikde jinde nekoupíte značkovou módu levněji! Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 50 % nižší než v běžných obchodech. V období speciálních slevových akcí mohou být ceny dokonce až o 70 % nižší. Překvapivě nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí. Jedná se o produkty, které ve svých domovských značkových prodejnách ustoupily nově přicházející kolekci. Pestrá paleta nejen módního zboží nabízeného v outletovém centru Freeport tak obsahuje hodnotné kolekce mezinárodních top návrhářů, které jsou k dispozici za bezkonkurenční ceny. Freeport garantuje svým zákazníkům nejnižší ceny. Najdete-li stejné zboží, které jste koupili ve Freeportu, za nižší cenu v jiném obchodě v České republice, bude Vám vrácen rozdíl v ceně. Garance platí měsíc ode dne Vašeho nákupu a nevztahuje se na speciální nabídky, výprodeje a nákupy na internetu. Freeport Excalibur City se nachází na hraničním přechodu Hatě u Znojma. www.freeport.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×