Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zelený čaj bez kompromisů

21. 9. 2010
Zelený čaj se u nás stává čím dál více populární, pomalu překonává tradiční oblíbenost černého čaje.  Jeho jedinou nevýhodou je hořkost, která vzniká nesprávnou přípravou, proto přináší Pickwick nový zelený čaj, který je dochucen ovocnými složkami, a tudíž je jemnější a lahodnější. Vybrat si můžete ze dvou variant: zelený čaj s jahodami a citrónovou trávou nebo zelený čaj s mangem a jasmínem. Proto si vychutnejte okamžik jeho přípravy i konzumace, který je jen váš. Nyní již nemusíte dělat kompromisy mezi ovocným a zeleným čajem, lahodná kombinace obou se sešla v nových zelených čajích od Pickwicku.
 
 
Vychutnejte si svoji CHVILKU
Je mnoho druhů čajů, liší se ve svých účincích na lidský organismus. Některé jsou povzbuzující, jiné uklidňující. Zelený čaj má spíše relaxační účinky, proto je ideální ve chvíli, kdy se chcete vytrhnout z denního shonu, odpočinout a vychutnat si svou chvilku s lahodným šálkem zeleného čaje.
 
Zelený čaj
Zelený čaj je zdravější než černý, protože prošel minimální oxidací a přitom si zachoval veškeré prospěšné látky. Zelený čaj je ovšem složitější na přípravu, a proto ne vždy může jeho chuť vyjít podle vašich představ. Aby se předešlo hořkosti, která se u zeleného čaje často objevuje, přidal Pickwick do svých zelených čajů ovocné ingredience, které zjemňují chuť každého šálku. Nyní je příprava výborného a kvalitního zeleného čaje úplnou hračkou.
 
 
ObrazekZelený čaj s jahodami a citrónovou trávou
 
V tomto čaji se snoubí sladká chuť jahod s mírně nakyslou chutí citrónové trávy. Tyto ingredience propůjčují zelenému čaji svěžest, a proto je vhodný i k přípravě domácího ledového čaje či jako základ domácích limonád.
 
 
 
Zelený čaj s mangem a jasmínemObrazek
 
Exotická kombinace manga a jasmínu se dokonale hodí k zelenému čaji a ještě více evokuje vůni Asijského kontinentu. Nasládlá chuť obou přísad činí z pití zeleného čaje nevšední zážitek.
 
 
Nové ochucené zelené čaje od Pickwicku jsou k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 36,90 Kč v běžné síti obchodů s potravinami.

Pro více informací navštivte http://www.pickwicktea.com/cz

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×