Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdraví stočené do spirály: S přírodními tabletami Spirulina Pura skvěle dobijete baterky

16. 1. 2013

spirulina-spirala.jpgVěděli jste, že bájné zlato Aztéků nebylo jediným pokladem této civilizace? Pro jejich život měla mnohem větší cenu zelenomodrá sladkovodní mikrořasa spirulina s unikátním výživovým profilem. Aztékové ji pěstovali ve zvláštních plovoucích zahradách a pak ji ve velkém konzumovali. A nenápadná spirálka zásobovala jejich tělo vitaminy, minerály a živinami. Mnozí se dnes domnívají, že právě díky spirulině měli Aztékové sílu, energii a dobrou zdravotní kondici k vybudování impozantního impéria s oslnivými městy, chrámy a pyramidami. 

 
„Vědecké studie prokazují, že jedinečné rostlinné fytonutrienty spiruliny podporují správné fungování imunitního systému a zlepšují celkový zdravotní stav organismu. Jsou také skvělou prevencí civilizačních chorob, zejména cukrovky a nemocí srdce a celého kardiovaskulárního systému,“ říká odborný poradce společnosti Chlorella centrum Bob Dvořák.
 
Tato známá česká společnost se specializuje na tzv. zelené doplňky stravy a aktuálně nabízí na www.chlorellacentrum.cz novinku Spirulina Pura - kvalitní, 100% přírodní a vysoce účinné tablety z té nejčistší spiruliny. Cena balení s tabletami na měsíc a půl užívání je 673,- Kč. „Spektrum pozitivních účinků těchto tablet na lidský organismus je tak široké, že prospějí prakticky každému. Jsou vhodné pro lidi jakéhokoli věku, včetně seniorů, dětí a těhotných či kojících maminek,“ vypočítává Dvořák. Jako vynikající zdroj živin pro děti i dospělé doporučují sladkovodní spirulinu OSN i Světová zdravotnická organizace.
 
Dejte se po zimě „do kupy“! 
Tablety Spirulina Pura nabízejí unikátní výživu, posílení a ochranu organismu. „Jsou bohaté na rostlinné bílkoviny, betakaroten, železo, na vitamin B12, který je stále důležitější pro naše nervy, na esenciální a také vzácné mastné kyseliny. Kromě toho na celý sortiment vitaminů, minerálů a živin, bez kterých nemůžeme hovořit o plném zdraví a dobré energii,“ zdůrazňuje odborný poradce společnosti Chlorella centrum.
 
Spirulina působí protivirově, je účinným protizánětlivým a antibakteriálním prostředkem, takže pomáhá urychlit hojení kožních poranění a skvěle působí při žaludečních vředech
a gastritidě. Příznivě ovlivňuje trávení, podporuje detoxikaci krve, jater a ledvin, přispívá ke zlepšení krvetvorby, je nejúčinnějším přírodním prostředkem k hubnutí, dodává energii a přispívá k duševní pohodě.
 
„Kdo chce budovat figuru, kdo se trápí nějakou dietou, komu schází energie, na koho ´něco leze´ a necítí se zrovna fit, ať sáhne po přírodních tabletách Spirulina Pura,“ radí Dvořák. Čistě přírodní tablety jsou vhodné k celoročnímu užívání a Dvořák je doporučuje každému, kdo dává přednost přírodním produktům před umělými přípravky.
 
spirulina_doza_150g.jpgTip pro Vás: v e-shopu na www.chlorellacentrum.cz pořídíte až do konce ledna balení Spirulina Pura s tabletami na měsíc a půl za akční, zaváděcí cenu 572,- Kč.
 
Spirulina speciálně pro …
Vedle toho, že má spirulina vynikající nutriční hodnoty, je i lehce stravitelná a vstřebatelná. „Hodí se rozhodně pro každého, kdo je na štíru se správnou životosprávou. Vhodná je i pro vegetariány, vegany a makrobiotiky,“ upřesňuje Dvořák. Velmi prospívá lidem se sníženou imunitou, lidem, kteří se pohybují v neekologickém prostředí, lidem, kteří kouří a pijí alkohol. „Doporučuje se dětem v období aktivního růstu a vývinu, sportovcům, lidem s fyzicky či psychicky náročným povoláním, starší populaci pro zachování zdravých mozkových funkcí,“ uvádí odborný poradce.
 
Spirulinu užívají jako podpůrný doplněk léčby diabetici, kterým pomáhá udržovat stálou hladinu krevní glukózy. Příznivý vliv má řasa i při léčbě šedého zákalu, zánětu slinivky, vysokého krevního tlaku a cholesterolu. Vhodná je pro onkologické pacienty, které posiluje a navíc má vliv na obnovu buněk zasažených radiací.
 
Vsaďte na kvalitu
Zelenomodrá mikrořasa spirulina patří k nejstarším organismům na Zemi. V současné době se ale pěstuje, protože čtyři známé druhy spiruliny rostou divoce už jen v několika alkalických jezerech na světě. A právě podmínky pěstování a zpracování spiruliny jsou velmi důležité pro její kvalitu a účinnost.
 
„Spirulina získává energii pomocí fotosyntézy, proto potřebuje mnoho intenzivního slunečního svitu. Pak je doslova akumulátorem sluneční energie, kterou my, unavení lidé, tolik potřebujeme,“ přibližuje Dvořák s tím, že tablety Spirulina Pura zaručují v tomto ohledu maximum možného. Jejich jedinou složkou je totiž spirulina pěstovaná ve špičkové kvalitě v přírodním prostředí Taiwanu. V přírodě s křišťálovou vodou, čistým ovzduším a dostatkem slunce. Společnost Chlorella centrum ji dováží od taiwanské firmy Vedan, která má mimořádnou kontrolu jakosti na všech stupních pěstování i zpracování spiruliny, kterou úspěšně distribuuje do celého světa.
 
 
O firmě Chlorella centrum 
Sídlo a centrální sklad této známé české společnosti je v Kostelci nad Orlicí. Od 90. let minulého století se firma úspěšně zabývá distribucí produktů ze sladkovodní řasy chlorelly pyrenoidosy. Čistě přírodní tablety Chlorella Pura a kosmetické přípravky z řady Chlorella Pura Cosmetics se vyznačují nejvyšší kvalitou i účinností. Stejně jako aktuální novinka Spirulina Pura či nápoj ze zeleného ječmene. Veškeré potřebné atesty, povolení a certifikáty jsou u sortimentu nabízeného společností Chlorella centrum samozřejmostí. Kompletní seznam produktů, cen a podrobnosti k nákupu naleznete na www.chlorellacentrum.cz,  kde je i e-shop.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×