Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zázračný propolis pomůže na ucpaný nos a ochrání proti suchému vzduchu

19. 10. 2011

K chladným dnům patří již neodmyslitelně rýma a ucpaný nos. Když už rýmu jednou chytnete, dřív než za pět až sedm dní se jí nezbavíte, i když budete ležet v posteli a pít čaj s citrónem. Aby vás ale neomezovala na každém kroku, můžete její průběh naštěstí zmírnit.

Skvěle vám k tomu pomůže novinka – přírodní sprej Athomer Propolis, který uvolňuje ucpané nosní dutiny, odstraňuje hleny z dýchacích cest, hojí drobné rány a nos odřený od kapesníku. Zároveň také hydratuje sliznici, což uvítáte nejen při rýmě, ale i v místnostech s klimatizací nebo topením, které způsobují nepříjemně suchý vzduch.  Tento léčivý sprej velmi oceníte například i na palubě letadla.
Účinné složenínepojmenovany-1.jpg
Sprej Athomer Propolis je vyrobený z té nejčistší mořské vody, která se získává ve velkých hloubkách řecké oblasti Mount Athos. Kromě ní obsahuje sprej Athomer ještě účinný vápník, hořčík, draslík, chlor a sodík, ale hlavně také výtažek z propolisu.
Propolis je pryskyřice, kterou sbírají včely z pupenů a kůry stromů a rostlin. Používají ji k dezinfekci svého úlu a k ochraně před bakteriemi, viry, plísní a kvasinkami. Propolis má nepřekonatelné léčebné a hojivé účinky a proto je stále častěji využíván ve zdravotnictví.  Sprej Athomer má díky němu uklidňující, hojivé a očišťující účinky, které uvolní zahleněné dutiny.
Běžné balení spreje Athomer Propolis obsahuje 150 ml a stojí 165 Kč
 
Jemný lék pro ty nejmenší
nepojmenovany-2.jpgMalé děti často trpí rýmou a zahleněním a je velmi těžké udržovat jejich dýchací cesty průchodné. Právě pro ně je určen sprej Athomer Baby, který je svým složením a jednoduchou aplikací vhodný i pro kojence. Rozstřikovač je totiž vyroben speciálně pro kojence a malé děti. Horizontálně a vertikálně se otáčí, čímž umožňuje vstřikování v jakékoli pozici, ve které se dítě nachází.
Athomer Propolis Baby 100 ml 165 Kč.
Přírodní pomoc pro každého
Propolis ve své původní formě obsahuje také vosk a pyl, ale při výrobě spreje jsou tyto složky odebrány, takže se nemusíte bát, že by mohly probudit vaši alergii. Sprej navíc neobsahuje ani konzervanty, takže se hodí i pro pacienty s citlivou pokožkou či sliznicí.
Můžete jej používat každý den, kdykoli je potřeba. Doporučená denní dávka jsou 4 vstřiky do každé nosní dírky až čtyřikrát denně. 
Pokud se často pohybujete v zakouřeném nebo jinak znečištěném prostředí, doporučuje se sprej používat každodenně jako prevenci před dýchacími potížemi. V takovém případě stačí 1 až 2 vstřiky.
Další informace na: www.naturell.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×