Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zářivý úsměv je dostupný pro každého

31. 10. 2010

untitled.jpgVšichni jistě známe stará dobrá přísloví „S úsměvem jde všechno lépe!“ nebo „Úsměv nestojí nic, ale udělá mnoho!“. Svatá pravda! Ale jak se máte všude kolem sebe usmívat, pokud máte zažloutlé zuby a stydíte se za ně? V takovém případě snad raději svůj úsměv skryjete, než abyste ho vystavovali na obdiv.
 
Každému z nás byla barva zubů dána takzvaně do vínku už při narození. Zabarvení zubů však rozhodně není neměnné a je ovlivňováno mnoha faktory. Negativně například tím, že pijeme kávu, čaj, červené víno, kouříme apod. Pozitivně naopak tím, že se těmto „škůdcům“ vyvarujeme a hlavně dodržujeme zásady náležité ústní hygieny.
 
Čištění zubů minimálně 2x denně je základ. Před spaním je také vhodné použít ústní vodu, která zuby i dásně regeneruje. Doporučováno bývá i používání různých dentálních nití či mezizubních kartáčků. Tento krok však předem raději konzultujte se svým zubním lékařem, protože v některých případech tito pomocníci nadělají více škody než užitku.
 
V péči o nevzhledně zabarvené zuby máme několik možností, jak postupovat. Chrup si můžeme nechat vybělit u odborníka, což je sice rychlé, ale poměrně nákladné. Navíc většina bělících přípravků obsahuje peroxid, který může způsobit narušení zubní skloviny a následně větší kazivost zubů. Podobnou variantou jsou granulové bělící pasty a gely pro domácí použití, u kterých vyvstává podobný problém jako u předchozí varianty. Stomatologové obecně radí používat k bělení jen pasty šetrné k zubní sklovině.
 
 
Mezi takové patří například zubní pasty Clinomyn. Tyto pasty jsou vytvořeny na míru těm, kteří chtějí mít zářivý úsměv, ale potřebují specifickou péči. Obsahují totiž unikátní hloubkovou čistící složku Polynam, který zuby velmi důkladně čistí, obnovuje přirozenou barvu vašich zubů, zároveň je ale šetrný k zubní sklovině. Pasty Clinomyn tak jsou vhodné pro každodenní použití. Obsažený fluorid zuby posiluje a napomáhá prevenci vzniku zubního kazu. Intenzivní ledová chuť máty navíc dodává vašemu dechu svěžest. Clinomyn nabízí tři druhy past. První z nich je pasta Clinomyn Smokers. Ta byla speciálně vyvinuta pro odstranění skvrn od nikotinu a tabáku a je tedy určena hlavně kuřákům, ale nejen jim. Zároveň totiž odstraňuje i skvrny od čaje, kávy, červeného vína a jídla. Clinomyn Whitening je speciální vícesložková pasta, obsahuje 3 skupiny účinných látek: standardní složky, expandující složky (Polynam), které zajistí hloubkové čištění zubní skloviny bez nebezpečného obrušování, a unikátní leštící složky, které dokonale vyhladí povrch zubů. Při jejím používání budete mít srovnatelný pocit jako po profesionálním čištění zubů u zubaře a to za zlomek ceny, bez nepříjemného zvýšení citlivosti zubů. Hloubkově čistící Clinomyn Sensitive byl speciálně vyvinut pro lidi s citlivými zuby. Díky minimálnímu množství abrazivních částic mohou pastu používat denně po jakkoli dlouhou dobu nejen kuřáci, ale všichni dospělí, kteří se chtějí jednoduše, rychle a bez drahých profesionálních zásahů zbavit nepěkného zabarvení a skvrn. Díky hloubkově čistícímu efektu, jemnosti a příjemné chuti zůstává Clinomyn oblíbenou pastou i u odnaučených kuřáků.
 
 
nepojmenovany-1.jpg
 

Zářivý úsměv je teď dostupnější, než kdykoliv dříve a to i na Facebooku. Clinomyn uspořádal pro všechny příznivce soutěž! Až do 3.12. tak můžete prostřednictvím speciální facebookové aplikace potěšit své přátele tím, že jim pošlete úsměv s osobitým vzkazem a navíc tak máte možnost vyhrát balíček profesionální dentální hygieny a dárkové balení zubních past Clinomyn! Zapojte se do soutěže, „rozdávejte úsměvy na všechny strany“ a vyhrajte! Více na www.rozdavejusmevy.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×