Jdi na obsah Jdi na menu
 


WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2010 PVA Letňany 23. a 24. 4. 2010

7. 4. 2010

ObrazekTradiční středoevropský veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA našel nové prostory - budou jimi ve dnech 23. a 24. dubna moderní haly v areálu PVA Letňany. Několik set vystavovatelů nabídne návštěvníkům kromě trendů v líčení, účesech i odívání také řadu námětů z oblasti anti-aging metod, zdravého životního stylu, relaxace, stejně tak širokou nabídku vzdělávání a rekvalifikačních kurzů. Nebudou chybět ani tradiční národní a mezinárodní soutěže pro profesionály z oboru.

Obrazek
Z pátečního programu stojí za to shlédnout od 11.50 na hlavním podiu Pavla Bauera a jeho hosty: slavný vizážista spolu s Gabrielou Revellese (účesy) představí trendy léta od Estée Lauder, následovat bude módní přehlídka jedné z nejlepších škol módního návrhářství. Své jarní a letní trendy představí také značky Karaja/Tana a Artdeco, za shlédnutí jistě stojí páteční odpolední módní přehlídka Marie Zelené „Večerní inspirace“ a módní show portálu České modelky.

V pátek i v sobotu po poledni vystoupí tentokrát za BES v účesové show nová tvář: Sig. Vincenzo Piccolo, z českých kadeřnických mistrů to budou v pátek od 13.10 Jan Hlaváček, Martin Loužecký a Blanka Hašková s tématem "INSPIRACE 2011" a v 15.30 Jan Špilar s „JOSEFINOU“. V  soboru se představí divákům vlasová show Hair City a Mod´s hair.

K atraktivním tématům veletrhů WORLD OF BEAUTY & SPA patří soutěže. V pátek od 14.00 se diváci setkají s finalisty soutěže vedené Pavlem Bauerem CRATIVE IMAGE TEAM 2010, tentokrát bude tématem „Touch de future“. V tento den se také představí nový mistr ČR v  nail artu a manikúře, bude odstarována kadeřnická soutěž pro podzimní kolo veletrhu.

Obrazek

 

Obrazek

Sobotním stěžejním kláním bude fotomakeup vedený Štěpánkou Podroužkovou, tentokrát na téma „Londýnský dandy“. Soutěžní den uzavře soutěž „Krásné ruce a nohy“ vedená Patricií Herrera.

ObrazekV salonku bude probíhat nepřetržitý program věnovaný zdravému životnímu stylu, rozličným druhům masáží, aromaterapiii a řadě dalších relaxačních metod. Pro podology jsou Českou pediatrickou společností připraveny odborné semináře, pro nehtové designery toužící se prosadit v nelehké domácí i zahraniční konkurenci zase mistři svého oboru, vítězové mezinárodních soutěží, připravení poskytnout rady či nabídnout školení. Do programu přispěje také Unie kosmetiček, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace českých aromaterapeutů, Dexter Academy a další.

 


Více na www.beautyexpo.cz

 



 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×