Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vždy perfektně oholená? Jak jste na tom vy?

15. 9. 2010
ObrazekBioxet jako bezbolestná metoda depilace jako odpověď pro všechny ženy, co se nechtějí trápit depilátory a jinými bolestivými výkony spojenými s odstraněním nežádoucích chloupků…
 
Podle současných standard estetiky a krásy by mělo vypadat ženské tělo perfektně hladce. Přesto většina českých žen zatím nenašla metodu, jak definitivně skoncovat s nežádoucím ochlupením. Holení vyžaduje příliš času a je nutné jej provádět snad denně, depilace je bolestivá, epilační krémy nespolehlivé a nešetrné k pokožce.
Bioxet našel řešení pro každou ženu, která chce mít zdravé, krásné a sametově hebké tělo, ale především pro ženy, které se bojí bolesti nebo nemají čas na to trávit dlouhé hodiny kosmetickými procedurami.
 
„Bylinný Bioxet, který se používá jako tělový a pleťový krém nebo balzám po koupeli, regeneruje pokožku a jeho používání vede k odstranění nežádoucích chloupků,“ říká Cansu Dilmen z B’IOTA Laboratories. „Bioxet je dobré řešení pro každou ženu. Přesvědčil slečny a paní ve více než 30 zemích světa. České ženy se mohou nyní zbavit bolesti a nepříjemností spojených s depilací,“ dodává Cansu Dilmen.
 
Kosmetické procedury si ženy rády spojují s relaxací a potěšením. Depilace je ale pro ně stále zdlouhavá a bolestivá záležitost. Používání Bioxet je bezbolestné a naprosto bezpečné a nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. První výsledky lze pozorovat již po třech měsících! Pravidelné používání Bioxetu po dobu 8 až 10 měsíců znamená trvalé řešení problému s nežádoucími chloupky.
 
Bioxet je k dostání pouze v lékárnách bez lékařského předpisu. Jeho spolehlivost a bezpečnost je ověřena několika testy v různých zemích, např. německým institute Dermatest Medical Research Company.
 
Tělový krém Bioxet 130 ml
Doporučená cena: 699,- Kč

 

Obrazek

 

Pleťový krém Bioxet pro normální a suchou pleť 50 ml
Doporučená cena: 599,- Kč

 

Obrazek

  

Pleťový krém Bioxet pro mastnou pleť 50 ml
Doporučená cena: 599,- Kč

Obrazek

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×