Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzdělávací a kreativní sady – chytrá zábava pro Vaše děti

2. 2. 2012

al11477.jpgMáte doma zvídavé děti? Chcete jim dopřát opravdu chytrou zábavu, která bude bavit je i Vás? Nechte své děti poznávat přírodu a svět kolem nás. Se vzdělávacími sadami se nemusíte bát, že by se jim při vášnivém poznávání něco stalo.

 
Co jsou to vlastně vzdělávací a kreativní sady? Jsou to sady, se kterými můžou děti vypěstovat rostlinky ze semínek, pozorovat život mravenců, nebo vypěstovat z larev krásné motýlky. Pokud mají Vaše děti raději nejrůznější tvoření, jsou pro ně určené kreativní sady, se kterými mohou vyrábět třeba svíčky...
 
Vzdělávací sady – pěstování rostlin
 
Vzdělávací sety k pěstování rostlin jsou nejrozšířenějšími sadami. Vzpomínáte vzdelavaci-sada-leciva-aloe-vera-na-parapet.jpgna školní hodiny pěstitelské výchovy, na kterých jste pěstovali fazole? Vzdělávací sety k pěstování rostlin jsou něco podobného, však s jedním velikým rozdílem. Úspěch vypěstování rostlinky je téměř zaručen. Semínka, která jsou součástí balení, jsou testována a pečlivě vybírána, čímž se eliminuje možnost nezdaru.
 
Co vše si mohou děti vypěstovat? Rozhodně už žádné fazole:) Na výběr máte z celé řady zajímavých rostlin. Všechny sady mají podobu malých skleníčků, některé jsou navíc přizpůsobeny umístění na parapet. Pěstovat můžete lekníny, středověké byliny nebo oblíbené bylinkové čaje.
 
Náš TIP: Vypěstujte si léčivou ALOE VERA – set za 279 Kč
 
Vzdělávací sety – živé sady brouci a hmyz vzdelavaci-sada-triassic-triops-kompletni.jpg
 
Zvláště malí kluci ocení vzdělávací sety s živými brouky a hmyzem. Nepanikařte a ničeho se nebojte. Tyto živé sady jsou bezpečné. Vaší domácnosti opravdu nehrozí žádná mravenčí katastrofa. Vaše děti však získají originální a živou hračku, která je bude bavit skutečně dlouho.
 
Mezi nejoblíbenější vzdělávací sady tohoto typu patří právě zmíněný chov mravenců. Umělé mraveniště je přesnou zmenšeninou skutečných mravenišť. Sledujte s dětmi, jak pilní mravenečkové stavějí nové a nové chodbičky.
 
 
 
Kreativní sety – vyrábíme...
kreativni-sada-hrncirsky-kruh-hrave-malovani.jpg 
Pokud jsme pěstování brouků označili jako spíše klučičí zábavu, je na čase představit sety pro holčičky. Kreativní sady takové jsou – věřte však, že si s nimi vyhrají i kluci. Mezi nejoblíbenější jistě patří vyrábění svíček, kouzelnický kufřík, tetovací salon, nebo vzdělávací sady krystaly.
 
 
Přejeme Vám příjemnou zábavu při pozorování Vašich nadšených dětí!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×