Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyrazte si na výlet po krásách české země

28. 9. 2010

Obrazek

Všude dobře, doma nejlépe. Lidová moudrost, které často dají za pravdu i vášniví cestovatelé. Touha poznávat cizí kraje je pro mnohé lákavá, ve světě na vás jistě čeká spoustu krásných míst k navštívení. Nemálo jich je ale k nalezení i v naší domovině! Nechte se inspirovat tipem na výlet či inspirujte ostatní a vyhrajte. Vyrazte si „Z Penny do Penny“!
 
V Čechách je bezpochyby mnoho a mnoho krásných míst, která rozhodně stojí za to navštívit a nemusejí být od vašeho bydliště nutně stovky kilometrů vzdáleny. Mnoho takových míst, ať už se jedná o přírodní, kulturní či historické památky a zajímavosti, může být od vašeho bydliště doslova na dosah a vy o nich nemusíte mít ani tušení. Máte-li tip na prima výlet, který byste rádi doporučili nejen vašim nejbližším přátelům a známým, máte nyní jedinečnou možnost se o něj podělit s ostatními a navíc vyhrát.
        
Penny Market pro své zákazníky a příznivce spustil unikátní webovou stránku www.vyletyspenny.cz , kam můžete od 9. 9. 2010 do 30. 11. 2010 vkládat své tipy na výlety a soutěžit přitom o ceny. Každý týden autor nejzajímavějšího tipu na výlet obdrží poukázku na nákup v PENNY. Na konci soutěže pak bude vybrán z každého kraje ten nejkrásnější výlet. Jeho autor získá kromě praktického krokoměru od www.10000kroku.cz poukázku na nákup v hodnotě 3000 Kč v prodejnách sportovního vybavení HUMI Outdoor.
 
ObrazekAť už se jedná o výlet na kole, bruslích, pěšky či autem, jako záchytný bod – počátek výletu i jeho konec - poslouží jakákoliv z 323 prodejen Penny Marketu, jež jsou doslova rozesety po celé ČR. Stačí si jen zvolit PENNY, od kterého váš výlet bude začínat a prodejnu (shodnou či jakoukoliv jinou), kterou si stanovíte jako cíl výletu. Zjednoduší se tak i orientace pro výletu-chtivé jedince, kteří by rádi vyrazili ve vašich šlépějích.
Výlety „Z Penny do Penny“ mohou být pro vás vítanou inspirací kam vyrazit o víkendu a kde při tom navíc třeba i pohodlně nakoupit. Přispět a vyhrát přitom můžete i vy sami! Nejlepší výlety budou pravidelně zveřejňovány na stránkách mediálních partnerů celé akce - týdeníku Sedmička, na www.sedmicka.cz a také na stránkách www.vyletnik.cz.  
Tipy na výlety „Z Penny do Penny“ budou průběžně zveřejňovány i na Facebookové stránce Penny Marketu, kde můžete přidávat vlastní komentáře, výlety hodnotit, popřípadě sdílet se svými přáteli na Facebooku.
 
Vyrazte si na výlet. Objevujte krásu dosud nepoznaných koutů naší země. Vydejte se po stopách historie, kultury i přírodního dědictví a podělte se s ostatními o svůj tip! Vyrazte „Z Penny do Penny“ a vyhrajte!

Po dobu soutěže je zřízen informační e-mail vyletyspenny@prkonektor.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×