Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výprodej v HUDYsportu již začal! Nakupte se slevou a užijte si babího léta v přírodě

6. 8. 2010
Od 9.8. do 31.8. nebo do vyprodání zásob probíhá ve všech prodejnách HUDYsportu letní výprodej, kde můžete nakoupit kvalitní outdoorové oblečení minimálně s 25% slevou. Teplých letních dnů nás jistš ještě pár čeká a je škoda trávit je doma! Vyrazte do přírody v novém outdoorovém outfitu, třeba i za poloviční cenu!
HUDYsport zahájí 9.srpna tradiční výprodej letní kolekce oblečení, který trvá do vyprodání zásob. Garantuje minimálně 25% slevu, ale nakoupit můžete i za polovinu. Můžete se tak vybavit kvalitním značkovým oblečením, na které se budete moci spolehnout a využít ještě teplých letních dnů k romantickým toulkám přírodou nebo adrenalinovým dobrodružstvím.
Pokud jste do teď váhali, zda investovat do outdoorové výbavy větší sumu, pak je sezónní výprodej v HUDYsportu přesně pro vás. Za skvělé ceny se můžete přesvědčit o výhodách špičkových produktů z HUDYsportu. V přírodě vás pak už nic nezaskočí.
 
Tip:
ObrazekS/S Watering Pearls Tee Women
The North Face®
Bavlněné triko s krátkým rukávem vhodné pro slunné dny plné pohody.
Barva: růžová, žlutá
Materiál: 100% bavlna
Velikost: XS-XL
Původní cena: 750 Kč, cena po slevě 560 Kč
 
Aconcagua JachetObrazek
Millet
Bunda, která představuje ideální řešení pro každodenní provoz za všech podmínek. Použitá membrána zaručuje dostatečnou prodyšnost, elastické panely v zadní části, odvětrávání v podpaží a nastavitelné manžety na rukávech zas pohodlí.
Materiál: DryEdge™ 2L
Hmotnost: 500 g (L)
Velikost: S-XXL
Barva: modrá, zelená
Původní cena: 3890 Kč, cena po slevě 2920 Kč
 
ObrazekGuide 3 Jacket Men
Montura®
Léty prověřená technická bunda určená především pro aktivní sportovce. Ideální pro lezení v horách, skialpinismus, vysokohorskou turistiku a ostatní outdoorové aktivity. Má stavitelnou kapuci, odvětrávání na rukávech a reflexní pásky.
Barva: červená, žlutá
Materiál: eVENT® třívrstvý
Hmotnost: 520 g (L)
Původní cena: 9190 Kč, cena po slevě 6890 Kč
 
Fitz Roy Full Zip Pant MenObrazek
Miller
Svrchní kalhoty, které představují spolehlivou ochranu před nepřízní počasí. Použitá membrána je zároveň zárukou dostatečné prodyšnosti. Mají anatomický střih, celorozepínací nohavice a nastavitelné manžety na nohavicích.
Barva: černá
Materiál: Dry Edge 2,5L
Hmotnost: 350 g (L)
Velikost: S-XXL
Původní cena: 2990 Kč, cena po slevě 2240Kč

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×