Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYHRAJTE BARMANA NA SOUKROMOU PARTY!

14. 7. 2010

Obrazek

Milujete léto, koktejly a skvělou zábavu? Máte smysl pro humor, aspoň špetku fantazie a jste hraví? Potom neváhejte a přihlaste se do soutěže „Freestyle Coffee Drinking!“. Možná si tak splníte svůj tajný sen – letní koktejlovou party ve velkém stylu. A to doslova. Nápoje Vám totiž přímo u Vás doma bude míchat mistr Evropy a vicemistr světa v atraktivním flair bartendingu  Ondřej Slapnička!
 

Stačí udělat jediné… Sami, či s partou podobných nadšenců J vytvořte fotku nebo video na téma „Freestyle Coffee Drinking!“, případně vymyslete recept, ve kterém se objeví ledová káva  MR. BROWN ICED COFFEE – PET 330 ml. Svůj příspěvek pak odešlete na adresu freestyle@mrbrown.cz, kde jej zhodnotí odborná tříčlenná porota. Ta poté vybere dva hlavní výherce, kteří získají svého barmana na soukromou party. Stejná odměna čeká na další dva soutěžící, kteří vzejdou z veřejného hlasování na síti Facebook – stránky skupiny Mr. Brown Ice Coffee. 

 

Obrazek

Zde si také můžete prohlédnout soutěžní příspěvky a poslat svůj hlas těm, které se Vám nejvíce líbí: http://www.facebook.com/group.php?gid=276376355151&v=app_2392950137
 
Soutěžní příspěvky je možné posílat od 1.7 až do 30. 9. 2010 a kromě hlavní výhry můžete získat i řadu dalších atraktivních cen. Vyhlášení výherců se uskuteční do 15.10. 2010.
 
Kompletní informace o soutěži včetně pravidel najdete na www.mrbrown.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×