Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vydavatelství Mladá fronta spustilo nový web Kniha.cz

10. 6. 2010

Obrazek

Vydavatelství Mladá fronta spustilo nový knižní web s názvem Kniha.cz. Web nabízí pohodlný nákup, komfortní služby, jednoduché vyhledávání a stovky knih všech žánrů s výhodnou slevou 15 %.
 
Web je zaměřen na návštěvníky všech věkových kategorií a je rozdělen do několika přehledných sekcí. Sekce Beletrie nabízí především oceňované knihy známých autorů, které se těší oblibě již po několik generací, sekce Naučná literatura zahrnuje například i oborové a zájmové encyklopedie, sekce Knihy pro děti a mládež je rozdělena dle věku čtenářů a sekce Zdravotnická literatura je zaměřena na odbornou a pacientskou literaturu. Jednotlivé sekce nabízí mnohé další podkategorie s knihami mnoha žánrů. Speciální kategorie je věnována akčním nabídkám.
Knižní web Mladé fronty slouží také jako informační server, který nabízí i rubriky Tiskové centrum a Aktuality, kde se návštěvník webu dozví informace o křtech knih, besedách s autory, autogramiádách, prezentacích a veletrzích. Knihy za speciální ceny si prostřednictvím webu mohou zakoupit distribuce, školy a knihovny. Divize Knihy při nákupu knih nad 600 Kč neúčtuje poštovné a balné.
Prostřednictvím webu může návštěvník požádat o zaslání aktuálního edičního plánu nebo oslovit vydavatelství s nabídkou rukopisu knihy. Knižní web Kniha.cz je podpořen on–line reklamní kampaní a tiskovými vizuály. Webové stránky nahrazují původní internetový obchod Bookcafe.cz.
 
Více o vydavatelství Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta je jedním z největších vydavatelských domů v České republice. Své dobré jméno staví na mnohaleté zkušenosti, profesionalitě a dynamickém růstu. Tomu odpovídá i široké a pestré portfolio titulů divize B2B a B2C. Vydavatelství Mladá fronta od roku 2007 vydává ekonomický deník Mladá fronta E15 a od roku 2009 i multiregionální týdeník Mladá fronta Sedmička. Divize Online vydavatelství Mladá fronta provozuje ženské weby (Dáma.cz, Recepty.cz, Maminka.cz, Fitweb.cz), zpravodajské weby (E15.cz a Sedmička.cz) a cestovatelský portál Orbion.cz. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových knih.

 

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×