Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYBAVTE SE NA ZIMU VE FREEPORTU

21. 11. 2007
Obrazek

Blíží se zima a milovníci zimních sportů netrpělivě vyhlížejí první sněhové vločky. Také se těšíte, až vyrazíte na hory? Ovšem pořídit si takové vybavení na lyže nebo snowboard není zrovna levnou záležitostí. Pokud dáváte přednost příznivému poměru mezi cenou, kvalitou a módním designem, pak určitě navštivte prodejnu značky ENVY v outletovém centru  FREEPORT INERNATIONAL OUTLET. Potěší vás slevy 30-50% a jistě vás zaujme také nabídka ostatních 64 prodejen, ve kterých můžete pořídit nejlevnější značkovou módu v ČR.

A jak se obléknout při zimních sportech? Jako cibule!

Oblečení na hory by mělo splňovat několik základních funkcí. Chránit před větrem a venkovním počasím, vyrovnávat rozdíly mezi venkovní teplotou a teplotou našeho těla, musí být také komfortní na oblékání a samozřejmě musí dobře vypadat. Je nutné soustředit se na vnější materiály, střední vrstvu materiálu a vrstvu co přijde přímo na tělo. Technické vlastnosti oblečení jsou optimální, když se zkombinují do principu vrstev neboli tzv. cibulového efektu.

První vrstva: komfortní: tato vrstva se používá jako základní vrstva přímo na tělo, která odvádí tělesnou vlhkost rychle od těla a tím udržuje tělo v suchu.

Druhá vrstva: izolační vrstva: tato vrstva odvádí vlhkost z komfortní vrstvy a součastně udržuje tělesné teplo. Jedná se o materiály z technických vláken, příjemného designu, objemných materiálů s velkým objemem vzduchu. Nejčastěji se používají materiály vyrobené ze syntetických vláken, která neabsorbují vlhkost, a proto díky menší absorpci vody si uchovávají dobré izolační vlastnosti. Kromě toho má syntetika oproti přírodním vláknům i větší schopnost transportu vlhkosti. Ve srovnání s přírodními izolačními materiály syntetické

materiály mnohem rychleji schnou. Do této kategorie patří veškeré fleecové oblečení rozdílných gramáží a povrchových úprav.

Druhá a třetí vrstva: jedná se o novou kategorii outdoorového oblečení, která v sobě kombinuje vlastnosti izolační vrstvy a ochranné vrstvy. Musí být maximálně mechanicky odolná, dále odolná vůči větru, částečně nepromokavá a výborně prodyšná. Díky kombinaci vlastností různých vrstev vzniká oblečení, které je maximálně přizpůsobivé, dostatečně odolné, a tím pádem velice vhodné pro nejširší spektrum aktivit.

Třetí vrstva: ochranná vrstva: tato vrstva hraje klíčovou roli. Musí uchovávat izolační vrstvy pod sebou suché, aby se zabránilo nežádoucím ztrátám tepla. Musí být nepromokavá, aby zamezila přístupu vody z vnějšího prostředí a zároveň musí chránit izolační vrstvy před akumulací vlhkosti vzniklé pocením zevnitř. Proto se na vrchní vrstvu používají různé materiály s membránou – lamináty, zátěry a nebo s impregnací. Tyto materiály zabraňují proniknutí větru a vody do systému oblečení. Materiál této vrstvy je proto robustní a je opatřen vodoodpudivou úpravou.

NAŠE TIPY:

DORSAI - dámská zimní bunda z kolekce Sport
Voděodolnost 10.000 mm, 8.000 g/m2/24h
Původní cena: 6 490,-
Outletová cena ve Freeportu: 4 490,-

Obrazek

RABER - pánská zimní bunda z kolekce Sport
Voděodolnost 10.000 mm, 8.000 g/m2/24h
Původní cena: 5 490,-
Outletová cena ve Freeportu: 3 790,-


Obrazek

DALETTA - dámská zimní mikina značky Killing Experts z kolekce Snowboard se zajímavým printem
Původní cena: 2 590,-
Outletová cena ve Freeportu: 1 790,-

Obrazek


CARPINUS -  pánská zimní mikina značky Killing Experts z kolekce snowboard s nápaditým printem
Původní cena: 2 590,-
Outletová cena ve Freeportu: 1 790,-


Obrazek
LE - dámské streetové tričko od ENVY
Původní cena: 899,-
Outletová cena ve Freeportu: 599,-


Obrazek
YORICK - pánské streetové tričko od ENVY
Původní cena: 899,-
Outletová cena ve Freeportu: 599,-


Obrazek

HAIDA – dámská snowboardová bunda značky Berquill
Voděodolnost 5.000 mm, prodyšnost 3.000 g/m2/24h
Původní cena: 4 290,-
Outletová cena ve Freeportu: 2 990,-

 

Obrazek


KLEOBIS – pánská snowboardová bunda značky Berquill
Voděodolnost 5.000 mm, prodyšnost 3.000 g/m2/24h
Původní cena: 4 290,-
Outletová cena ve Freeportu: 2 990,-

Obrazek


TENY SUPREME -  dámské zimní voděodolné a prodyšné kalhoty z kolekce Supreme od značky KILLING EXPERTS
Původní cena: 2 290,-
Outletová cena ve Freeportu: 1 590,-

 

Obrazek


ZENIT SUPREME -  pámské zimní voděodolné a prodyšné kalhoty z kolekce Supreme od značky KILLING EXPERTS
Původní cena: 2 290,-
Outletová cena ve Freeportu: 1 590,-

 

Obrazek

Kde koupit:

FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET

Chvalovice 196 – Hatě

669 02 Znojmo

www.freeport.cz  

 

 

FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET 

je prvním outletovým centrem v ČR a je jedním z největších nákupních center svého druhu ve střední Evropě. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 64 obchodech. Nikde jinde nekoupíte značkovou módu levněji! Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 50 % nižší než v běžných obchodech. V období speciálních slevových akcí mohou být ceny dokonce až o 70 % nižší. Překvapivě nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí. Jedná se o produkty, které ve svých domovských značkových prodejnách ustoupily nově přicházející kolekci. Pestrá paleta nejen módního zboží nabízeného v outletovém centru Freeport tak obsahuje hodnotné kolekce mezinárodních top návrhářů, které jsou k dispozici za bezkonkurenční ceny. Freeport garantuje svým zákazníkům nejnižší ceny. Najdete-li stejné zboží, které jste koupili ve Freeportu, za nižší cenu v jiném obchodě v České republice, bude Vám vrácen rozdíl v ceně. Garance platí měsíc ode dne Vašeho nákupu a nevztahuje se na speciální nabídky, výprodeje a nákupy na internetu. Freeport Excalibur City se nachází na hraničním přechodu Hatě u Znojma. www.freeport.cz

ENVY

reprezentuje nové trendy ve vývoji a výrobě sportovního oblečení. Jednotlivé materiály a technická řešení jsou vybírány dle určení každé kolekce a jsou pečlivě vyvíjeny ve spolupráci s profesionálními sportovci z řad ENVY EXTREME TEAMU. Technické kvalitě produktů a pohodlí zákazníka je věnována maximální pozornost. Díky kombinaci špičkových technologií, evropských designérů a sportovního zaměření ENVY již řadu let úspěšně slučuje neslučitelné – TECHNICAL - SPORT- FASHION. ENVY =  L Á S K A     K      O R I G I N A L I T Ě . www.envy-sport.com
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×