Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vstupte do nové generace vysávání

29. 6. 2012

d73_image_01.jpgPřijdete unavená domů, podíváte se na podlahu a povzdechnete si. Kdo to vysaje? Firma, napadne vás. Neustálé objednávání uklízecích služeb ale naruší pocit soukromí a výrazně zeštíhlí peněženku. Technický pomocník se doma stále hodí. Nové varianty vysavačů navíc provedou důkladný úklid, a to zcela samostatně.

 
Výhody robotického vysavače
 
Vypadá docela nenápadně, ale dokáže divy. Robotický vysavač odborníci navrhli tak, aby pracoval důkladně a přitom zcela samostatně. Jak to funguje v praxi? Ráno vstanete, zvolíte na digitálním displeji vysavače program, čas zahájení úklidu a odejdete do práce. Když se odpoledne vrátíte domů, bude vás čekat čistá domácnost. Plně si tak vychutnáte rodinnou večeři, nebo setkání s přáteli. Ušetřený čas můžete také využít k sebevzdělávání, zlepšování kondice nebo zdokonalování se ve svých zálibách.
 
Společník pro domácí mazlíčky
 
Zatímco je vaše rodina v práci a ve škole, robotický vysavač uklízí. Co tomu ale řeknou domácí mazlíčci? Představa rozběsněného zvířete devastujícího přístroj se naštěstí nevyplní. Odborníci totiž vyvinuli i speciální robotický vysavač pro rodiny, které chovají domácí zvířata. Robotický vysavač se tak stane plynule součástí rodiny.
 
Jak inteligentní přístroj funguje
 
Možná si kladete otázku, co všechno inteligentní vysavač dokáže. Jehogalasp9560_3.jpg hlavní předností je již zmíněná samostatnost. Po nastavení programu vyjede pomocník z nabíjecí stanice a nasnímá své okolí. Rozpozná přitom místo a míru znečištění. Následně provede úklid ve všech nastavených místnostech. Model Goddess cl 590W má dokonce i UV lampu, která dezinfikuje podlahu od mikrobů a roztočů. Robotický vysavač si běžně poradí se všemi druhy povrchu, ať už máte doma dřevěnou podlahu, koberce nebo dlaždice. Hravě překoná i drobné nástrahy jako nábytek a prahy, aniž by jakkoliv poškodil vybavení vašeho bytu nebe sebe samého. Dostane se i do běžně nedostupných míst, například pod postel, sedačku nebo za skříně. V pravidelných intervalech provádí vysavač měření a hodnotí, nakolik je v úklidu úspěšný. Pokud je se svou prací spokojen, vrátí se do nabíjecí stanice.
 
Vysavač nechodí po schodech
 
Bydlíte ve víceposchoďovém domě? Potom se připravte na komplikace. Díky zabudovaným senzorům sice nespadne robotický vysavač ze schodů, ale nedokáže dosud nerovný povrch vyčistit. Krátký je také na pavučiny na stropě nebo úzké skuliny za domácími spotřebiči. Na řadu tak přichází klasický vysavač. Pořídit si můžete například Hyundai VC 926, který má vysoce účinný motor, nízkou spotřebu a pětinásobný filtrační systém. Co ale dělat v případě, že nemáte dostatek prostoru na uskladnění nebo vás nebaví pomocníky neustále vyměňovat? Řešení nabízí hybridní varianta Ecovacs Deepoo d76. Robotický základ mu umožní pracovat zcela samostatně, díky příslušenství lze navíc bleskově přeměnit na klasický hadicový vysavač. Spektrum úklidových režimů a četné senzory potom zajistí, aby byly prostory, a to včetně kritických míst, dokonale vyčištěny.
 
 
Podle čeho vybírat robotický vysavač
 
- Bezpečnostní senzory
- Režimy úklidu
- Nastavení automatického startu vysávání
- LCD displej pro přehledné ovládání
- Doba provozu a čas nabíjení
- Spotřeba energie
- Hlučnost
- Varianta pro domácnosti se zvířaty
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×