Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vlny a lokny s kónickou kulmou Wella

10. 2. 2011

976fde308cb434ed3fe559fb6546ad6b_image_207x190.jpg

Kónická profesionální kulma na vlasy Wella má kónický průměr 13 - 25mm. Pro jedinečné kreativní stylové módní kadeře je vybavena keramickým povrchem, který zaručuje perfektní skluz vlasů. Tato kulma je konstruována k vytváření přirozených vln a loken o různé velikosti jedním přístrojem.
 
Speciální černá potahová hmota na kovovém trnu zajišťuje dobré držení vlasu a tato úprava je k vlasům velice šetrná. Perfektních výsledků je dosaženo díky speciálnímu mikroprocesoru, který zaručí dosažení maximální teploty v průběhu 2 minut a je schopen jí udržovat v konstantní výši podle nastavení po dobu celého procesu kulmování. Kulma na vlasy Wella je vybavena regulátorem teploty s LCD displejem, kterým je možno nastavit teplotu po 20°C podle typu vlasů. Nově navržený ergonomický tvar rukojeti s ohledem na odstranění únavy zaručuje bezpečnou manipulaci.
 
Technické údaje:
- kónický průměr 13 – 25mm
- výkon 40W
- regulace teploty od 140°C do 200°C po 20°C
- otočný kabel 3m zabraňuje zamotání
- pohotovostní režim se zapne automaticky po 45 minutách nečinnosti a po 60 minutách se kulma Wella automaticky vypne.

 

bez-nazvu-1.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×